Goedkope busreis naar disneyland parijs

Neem dan eens een uitgebreid kijkje op onze website. Toggle navigation.

De bus is één van de voordeligste manieren van transport en bovendien super comfortabel. Bovendien kun je genieten van de extra magische uren , waarbij je 2 uur vóór openingstijd al de Parken in mag! Op het station van Disneyland is tevens de Disney Express bagageservice beschikbaar. Breng de kerstdagen door in Disneyland Parijs. Peter Langhout Reizen neemt je mee tijdens een 3-daagse busreis incl.

Je zult zien dat er hl veel aanbiedingen Disneyland Parijs zijn. Boek nu uw busreis Disneyland Parijs en verzeker u van een dag plezier in Eurodisney. Op het vliegveld zijn shuttlebussen van Magical Shuttle beschikbaar die je vervolgens naar Disneyland brengen, goedkope busreis naar disneyland parijs.

Kerstmarkt Valkenburg! Ook combinaties mogelijk met een bezoek aan de stad Parijs. In het Walt Disney Studios Park ontdek je de geheimen achter de meest magische scnes van Disney films en televisie.

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn. Magische kerst in de Orchideeënhoeve. Disneyland Parijs ligt 32km ten oosten van Parijs en is via diverse vervoersmogelijkheden uitstekend bereikbaar.
 • Busreizen naar Parijs zijn ideaal; het is niet ver rijden, maar toch heel prettig dat je het niet zelf hoeft te doen en dus uitgerust aankomt. Schrijf u dan in voor onze gratis nieuwsbrief.
 • Busreis Disney in het kort Een pretpark voor jong en oud Ontdek de vele spannende en leuke attracties! Bezoek Eurodisney met de bus!

Goedkope groepsreis Europa

Dagtocht Orchideeenhoeve en vestingstad Elburg. Onze chauffeur maakt u vanzelf wakker als de heenreis ten einde is en we bij Eurodisney zijn aangekomen. Vanaf deze hotels rijden gratis shuttlebusjes af en aan. Dit zijn vaak een stuk goedkopere hotels. Het is dus net wat je zelf voor je Disney reis over hebt.

 • De entreekaarten voor beide Disneyland® Paris parken zijn inbegrepen. Hotel Evenia Olympic Park 10 daagse reis.
 • Busvervoer van en naar Parijs Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs.

Neem dan contact op met onze klantenservice of bel 30 Disney Dream. Inclusief busreis, goedkope busreis naar disneyland parijs en hotel. Het is een gezellige winkelstraat met de leukste Disney winkels en vele restaurantjes en barretjes. Dagtocht Dsseldorf. Bent u nieuwsgierig naar onze reizen. Het boeken van een reis gaat snel en simpel bij Milot Reizen. De prijs is wel een stuk gunstiger en dus is het het afwegen waard.

Jaarbrochure 2019 aanvragen!

Cruises naar Bahama's, Caribbean en Europa. Kies voor een busreis en ervaar het gemak Maak kennis met o. Disneyland Parijs is bereikbaar via de A4 snelweg.

U reist onbezorgd, goedkope busreis naar disneyland parijs, alles is geregeld. Disneyland Parijs. Wanneer je ook op reis naar Disneyland wilt, er is altijd wel een last minute te boeken. Bij twee dagen toegang mag je vaak beide parken bezoeken en zo vaak heen en weer lopen als je zelf wilt.

Boek voordelig vervoer met de bus naar Parijs.

Geniet van een weekend Disneyland Parijs met de bus

Voordelig en onbezorgd op reis. Peter Langhout Bekijk. Cruises naar Bahama's, Caribbean en Europa. Moviepark opstapplaats Amsterdam.

 • Die zijn vaak betaalbaarder en ook in combinatie met een busreis te boeken.
 • Een sfeervol Disney hotel draagt bij aan dat magische vakantiegevoel.
 • Je zult zien dat er héél veel aanbiedingen Disneyland Parijs zijn.
 • Onze partners zijn aangesloten bij.

Voorbereiding op je cruise Nieuws. Toggle navigation. Goedkope busreis naar disneyland parijs busreizen EuroDisney zijn dus ideaal. Milot Reizen verzorgt jaarlijks talloze busreizen naar Disneyland Parijs. Bijvoorbeeld de hotels die direct bij Lake Disney liggen, zit je in de stemming.

Een sfeervol Disney hotel draagt bij aan dat magische vakantiegevoel. Vanaf het moment dat je in de bus stapt en de introductiefilm over Disneyland Paris bekijkt dit doen ze bijvoorbeeld bij Peter Ander woord voor kenbaar maken Reizen in de busbij de ingang van de Parken:.

Leuke aanbiedingen voor Disneyland met de bus!

Meer openingstijden Actueel entertainmentprogramma Renovaties Nieuws. In het Walt Disney Studios® Park ontdek je de geheimen achter de meest magische scènes van Disney films en televisie. Ook als je een busreis Disneyland Parijs boekt en je eigen bus dus ook in de buurt is.

En elke keer is het ook voor ons een feestje als we bij de poorten van Eurodisney aankomen. Niets missen van onze acties, aanbiedingen en reizen. De meeste vrijheid heb je met vervoer per auto.

 • Wat vinden meiden leuk
 • Hoeveel uur duren alle harry potter films
 • Uit in zeeland agenda
 • Huis van robert ten brink op vlieland