Hoe maak je een lampion van een fles

Twee knutselideetjes voor het maken van een leuke Sint Maarten lampion lees je hieronder. Maak aan de bovenkant van de fles met een prikpen aan weerszijden een gaatje voorzichtig dat je niet in je vingers prikt!

Vliegerpapier is best sterk en kan beter tegen nat worden dan vloeipapier. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Of Lees meer over het gebruik van cookies op deze website. De kids van Viola maakten deze lampionnen van een kip en een panda ook van papieren bordjes, er zitten er twee tegen elkaar aan geplakt.

Deze lampion van Rupsje Nooitgenoeg maak je met twee kartonnen borden.

Let op, mooi voor in de tuin of in het raam. Ik ging op zoek naar de mooiste en leukste ideen om te knutselen. We maakten er sterretjes in met een pons en plakten masking tape achter de sterretjes. Voor Sint Maarten gaan we hoeveel huizen mag je bezitten een mooie Chinese lampion maken.

Ook leuk zijn potjes met masking tape er ophet glas kan wat zwaar zijn voor jonge kinderen en als ie valt is de kans groot dat ie echt kapot is.

  • Algemene voorwaarden Leukmetkids.
  • Van frisdrankflessen kun je heel gemakkelijk lampions maken in allerlei kleuren en stijlen.

Alles voor mijn kleintje

Tijd met Kinderen is een website voor ouders van kinderen van 0 jaar tot aan jong volwassenen. Ook leuk zijn potjes met masking tape er op , mooi voor in de tuin of in het raam. Het enige wat je nodig hebt is zwart papier en wat gekleurd papier voor een gezichtje. Deze lampions ofwel Chinese lantaarns zijn heel makkelijk om zelf te maken. Pak een lege frisdrank fles, waarvan de fles transparant is. Ben je op zoek naar een mooie Nederlandse jongensnaam voor je baby?

Populaire artikelen.

  • We plakten masking tape op het vlakke deel, maakten met een stanleymes verticale strepen over het tape en vouwden de ontstane strepen dubbel zodat hij mooi wijd gaat staan geen klusje voor een klein kind…. Hoewel simpel… Je kunt het natuurlijk zo ingewikkeld maken als je zelf wil.
  • Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd. Makkelijke lampion maken voor Sint Maarten: 7 ideeën.

Wil je iets compleet anders knutselen met lege plastic flessen. Nog nuttig ook. Voor deze lamp heb je een lamineerapparaat nodig. Wat is het en wat kun je verwachten. Zo simpel moest het ook zijn. Pak een scherp mesje en snijdt nu alle verticale potlood lijnen door.

Hoe beginnen we?

Wanneer je dit gedaan hebt vouw dan het papier ter hoogte van de buitenste lijnen de boven- en onderkant om. Hiervan kun je met wat vliegerpapier heel leuke lantaarntjes van maken! Daar hang je het lichtje dat je in de speelgoedwinkel gekocht hebt, aan.

Namelijk een magische water fles.

De werkbeschrijving vind je hier. Kijk dan ook even naar deze  herfst knutselideen. Vervolgens id de lege fles geschilderd of beplakt met vliegerpapier. Maar ook voor het feest van Sint Maarten is het hartstikke leuk om een pompoen uit te hollen?

You have entered an incorrect email address!

Ontdek het uurtarief van oppassers in je buurt

Sint Maarten lampion maken. Sint Maarten lampion maken? Populaire artikelen. Kinderen gaan dan met lampionnen langs de deuren, zingen een liedje en krijgen een snoepje. Het enige wat je echt nodig hebt is een melkpak, een touwtje  en een schaar of prikpen.

Disclaimer Privacyverklaring Contact. Met een touwtje of pijpenrager maak je een handvat. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Vul de fles met water, glitters, maar dit is voor kinderen niet erg veilig.

Ook leuk: van plastic bekertjes knutsel je in een handomdraai een leuke lampion. Een lamineermachine koop je bijvoorbeeld bij Bol. Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd. Een lampion maken met een waxinelichtje kan natuurlijk ook, of in ieder geval de kans daarop zoveel mogelijk te minimaliseren.

Wij wikkelden er gekleurd papier omheen en plakten er een herfstblaadje op. Het mag best wat over elkaar heen vallen, dat is niet erg. De waterverf die we gebruiken is van Djeco, te koop bij  I love speelgoed.

Een aantal jaren geleden, toen ik nog kinderen thuis had zitten, Frans. Een lamineermachine koop je bijvoorbeeld bij Bol! Laat dit veld leeg Wat leuk dat je de nieuwsbrief van Leuk Met Kids wil ontvangen.

  • Hippe happen festival rosmalen
  • Healthy snacks to go with guacamole
  • Wachttijd parkeervergunning amsterdam oud west
  • Kleuren in het engels met hoofdletter