In plaats van in het engels

A bunch of flawed human beings instead of all that gadgetry. Ik kan mijn handpalmen op de vloer plaatsen zonder mijn knieën te buigen.

Typ, plak tekst of sleep document hier. Therefore on this day we celebrate all over the world the th anniversary of Esperanto. I lay » meer vervoegingen van to lay. Dutch Krijgen alleen Europese massamoorden de Europese Unie tot handelen in plaats van praten?

Gerelateerd aan plaats synoniemen ambt - baan - betrekking - werkkring - functie - erf - binnenplaats - hof - lokaliteit - oord - ruimte - zetel - stad - stadje - lokaal verwante termen verplaatsen - aannemen - groeperen - schieten - onderbrengen - bereiken.

Dutch De Europese burger zal een actieve burger worden, in plaats van gewoon burger. Tom is looking for a job.

Why don't you go in my place. Mensen met gebreken in plaats van snufjes? But instead of burning fuel to generate heat, we use nuclear fission? Deciding on indian instead of Italian. Hij ging naar daar in plaats van zijn vader. Dutch In plaats van in te gaan op elk afzonderlijk amendement, zal ik me beperken tot de hoofdzaken, in plaats van in het engels.

English about.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Ik dacht, in plaats van Friday, zou het Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

"in plaats van" vertalen - Engels

Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Vertaling van plaats Inhoud: woordenboek     voorbeelden     gerelateerd. Vooral van het Italiaans in het Engels.

He had no place to live. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Wat een prachtige stad! Misschien moet de praktijk vanavond Pepto-Bismol uitdelen in plaats van snoep.

  • Ik kan mijn handpalmen op de vloer plaatsen zonder mijn knieën te buigen.
  • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Typ, plak tekst of sleep document hier.

Conifers have needles instead of leaves and bear cones. Voorbeelden zien die replaced by bevatten 25 voorbeelden met overeenstemmingen. In plaats van zelf te gaan, stuurde ik een geschenk. Waarom ga je niet in mijn plaats. In mei leggen alle vogeltjes een ei. TechCrunch Verenigde Staten.

Zojuist vertaald

Leven in het buitenland Magazine Stage. In Paris they use resin instead of fat. Meer lezen.

If you were in my place, what would you do. The administration decided to move the home office of the company to Hawaii? My in plaats van in het engels has a job! Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Dutch In de tweede plaats wil ik op de door u behandelde WTO-onderhandelingen ingaan?

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Waarom ga je niet in mijn plaats? This is necessary for ex ante prevention instead of only intervention measures. Annuleren Toch vertalen. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Gratis beta downloaden. English in- im- il. This is necessary for ex ante prevention instead of only intervention measures. Hij woont in een dorp. Geen resultaten voor dit woord in het Linguee-woordenboek. Dutch In de eerste plaats zijn virussen vrij complex, maar ze evolueren ook erg snel, in plaats van in het engels. Jouw baan hangt aan een zijden draadje. Ik heb Frans geleerd in plaats van Duits.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Probeer DeepL Pro! English to place to position to put to class to enchase to lay down to localize to locate to put down to sort to place on to prepend. Dutch In plaats daarvan is er een woord dat je hele leven omvat, het woord "ikigai". Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Dit is noodzakelijk voor preventie vooraf in plaats van interventiemaatregelen? Over Over deze site Contact Privacy. Dan ga ik wel Sudoku spelen, in plaats van jou nog verder te storen?

  • Wat is mijn kamer van koophandel nummer
  • Restaurant het ministerie van eten en drinken
  • The best of armin van buuren youtube
  • Wat is een goede inductie pan