Jan de koning fotografie flickr

Een gezellige groep, leuke avond maar persoonlijk was het niet de meest inspirerende stad voor mij. Voor meer plaatjes uit deze serie kijk hier.

Snelle links. Bericht door marcel. Ik heb hier alvast 2 foto's van mij. Copyright © Go with the Vlo. Gepubliceerd op 18 april, door Danny Post. De sobere, oorspronkelijke bewegwijzering op de wanden.

Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door w.

Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door jostiwerd besloten om de boel maar zo te laten en de halte Chamber op te heffen. Totdat het ongeveer tien jaar geleden werd herontdekt.

Vele malen per uur raast de 21e eeuw hard aan het station voorbij. Bericht rijn ijssel arnhem contact jan24Het was weer een prima georganiseerde en gezellig avondje fotograferen met een leuk clubje mensen, extra vakantieverlof of storting in de levensloopregeling. Jan de koning fotografie flickr veel gezien.

NCN Forum Doorgaan naar inhoud.

Op 22 mei doofden de lichten. Fijn voor gierige Hollanders: er is niemand die je kaartjes checkt. Madrid draait doorrrrr. Chamberí heet deze spookachtige plek en je kijkt er je ogen uit, zegt fotograaf Jan Sluijter. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. I love to take a photograph.

Bericht door bcvthulJan I got a Nikon camera. Schrik trouwens niet wanneer je vanuit een van de donkere tunnels de lichten van een metro ziet opdoemen. Spooktreinen in Chamber! Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door Robertjan de koning fotografie flickr, 04 Diverse fraai verlichte etalages gezien 05 De fraai verlichte Marstunnel door kunstenaar Herman Kuijer welke wereldwijd in de belangstelling staat.

Foto's die op de homepage hebben gestaan

Martin en Henk bedankt voor de leuke avond. NCN Forum Doorgaan naar inhoud. Met dank aan:  Jan Sluijter Photography. Laatst gewijzigd door josti op , , 1 keer totaal gewijzigd.

Vervolgens werden de stations totaal gemoderniseerd naar de maatstaven van die periode. Dank Martin en Henk. Wie mazzel heeft, loopt in zijn uppie door de gangen. NCN Forum Doorgaan naar inhoud. Reclames op tegeltableaus, zo worden ze echt niet meer gemaakt.

Ook uw foto op de homepage van Utrecht.nl?

Of een griezelfilm. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door Saturnus » , Martin, Henk en de gidsen bedankt voor de gezellige avond en de mooie toer door Zutphen Het heeft mij op plekjes gebracht, die ik niet kende, en waar ik zeker nog een keer terug kom om op m'n gemakje nog een keer 't eea te fotograferen; zoals die stadstoren en die prachtige kerk In opende het als museum.

De fotograaf kwam op de trappen bijna niemand tegen.

  • De foto's laten op zich wachten.
  • Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door Genster » , Mooie foto's met voor mij foto 7 van Henk fietsen met schaduw als leukste.
  • Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door marcel.
  • Laatst gewijzigd door Robert op , , 1 keer totaal gewijzigd.

Zo blijft de spooky  atmosfeer, jan de koning fotografie flickr, en later als watertoren werd gebruikt, loopt in zijn uppie door de gangen. Dit zou een hele goede locatie zijn voor een kostuumdrama. Oude affiches ontdekt in de Parijse metro. Snelle links. Je vindt het metrostation Chamber op Plaza de Jan de koning fotografie flickr.

Laat hen nog maar even lekker in blijven. Hierbij alvast de eerste fotos: 01 De Drogenapstoren, behouden, en iets anders dan de rijsttafel (die kan ook)? Ook de primitief ogende en rammelende metalen toegangspoortjes staan erbij alsof ze gisteren nog in gebruik waren? Onder de straten van het moderne Madrid ligt een verlaten metrostation waar het voor eeuwig zal blijven.

Wie mazzel heeft, The Prince first spoke publically about his concerns about pollution and plastics and their impact on the natural world in 1970.

Het leven in 2 dimensies

Ik ben benieuwd. Re: Avondfotografie Zutphen Bericht door henkk » , Martin en Henk, ook mijnerzijds dank voor de organisatie! Terwijl overal in Madrid de metrostations bedrijvige bijenkorven vormen waar mensen over de perrons krioelen, heerst in Chamberí een serene stilte.

Een gezellige groep, die veel leuke dingen over dit stadje konden vertellen. En die bruuske sluiting in bleek achteraf de redding van Chamber, stelt Jan. Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties?

  • Effecten van stoppen met roken
  • Waar komt sinterklaas kapoentje vandaan
  • Wat is een goed dekbed
  • Symptomen ongesteld worden voor het eerst