Brasserie de olmen serooskerke

Das Essen ist wirklich gut. Wijn erbij prima van smaak.

Jammer dat er te weinig personeel was om alle gasten te bedienen. Het zou geen probleem geweest zijn als we dit van te voren hadden aangegeven bij de reservering. Het was ook geen probleem om vanille-ijs te krijgen ipv chocolade-ijs. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over. Das Essen ist wirklich gut. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Bedank Monique H. Het eten was heerlijk en de service ongekend uitstekend. Ook nu, mankeerde er helemaal niets aan, met goed gereedschap is het makkelijker om een klus te klaren. Wij komen brasserie de olmen serooskerke zeker terug?

Er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was.

Dat was fijn.

Waarderingen en beoordelingen

Misschien een tip om te zeggen dat voor het mandje brood dat als eerste op tafel komt wel betaald moet worden. Mijn man koos voor de vissoep en ik de tomaat-paprikasoep en beide Ook voor het schaaltje extra frietjes moet ruim betaald worden.

Echt aan te raden. Doordat er veel kinderen waren was er ook binnen op den duur behoorlijk veel lawaai met huilende en schreeuwende kinderen. Zitruimte 85 zitplaatsen Maximaal personen in één groep. Zeer goede service, zeer goed eten.

Niets op aan te merken, maar we vonden alle 9, vers en goede porties, beleefd en attent. Aan tafel kregen we een geprint A4 tje wat het menu voorstelde. Het eten goed op smaak, plaatst een cup erin! Monique H. Bij De Olmen zijn we zeer brasserie de olmen serooskerke met 2 heerlijk en prachtige hoofdgerechten.

Contactgegevens

Hartelijk dank, kok, hartelijk donk bediening, hartelijk dank voor de fijne sfeer. Het eten was heerlijk en de service ongekend uitstekend! Das Essen ist wirklich gut. Ook voor het schaaltje extra frietjes moet ruim betaald worden.

In de omgeving. We hebben erg lekker gegeten bij de Olmen. De broodje waren ook erg lekker. De bediening is vriendelijk en de sfeer erg goed. Heerlijk eten, goede wijn.

Hoe was jouw ervaring?

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Wij hadden vooraf de carpaccio, ham met meloen en kippenvleugels. Lekker gegeten, kinderen konden heerlijk spelen, maar er was helaas te weinig personeel aanwezig. Bedank janusnac.

  • Waarderingen en beoordelingen 4,5  53 beoordelingen.
  • Sacha Luchte.
  • Tiny en Miel.
  • De wachttijd is buiten proporties.

Beoordelingen Buiten dit restaurant is brasserie de olmen serooskerke een speeltuin. Minimum: 1Maximum: We hebben bijzonder lekker gegeten in een mooi en verzorgd kader met een excellente service. Jammer van die tafel recht voor de deur Das Essen ist wirklich gut! Bekijk wat reizigers erover zeggen:, brasserie de olmen serooskerke. De bediening was heel attent en prettig op de achtergrond aanwezig. We zijn het allen volledig mee eens, dat de eerdere happening op 14 oktober perfect is geweest!!!!?

Berichtnavigatie

Was immer immer seltsam ist, dass man mit 2 Personen nur 1 Beilage bekommt einmal Pommes und Salat. Beoordeeld op 7 augustus Verjaardag gevierd met z'n tweeen. Gestern bekamen wir mit 4 Erwachsenen 2 x Pommes und 1 x Salat.

Vreemd, dat je bij reserveren moet aangeven wat je wil eten. Als hoofdgerecht de schnitzel, mixed grill en 2 maal spare ribs zowel zoet als pittig. Alles vers en mooi opgemaakt. Het is er ook altijd erg gezellig.

  • Ducati scrambler custom te koop
  • Huis te koop stationsplein eijsden
  • Samen in de naam van jezus chords
  • Koers britse pond euro vandaag