Klm geeft gratis tickets weg

Een spambericht wordt ook wel een hoax genoemd. De criminelen hebben het voorzien op je persoonlijke gegevens. Door: NU.

Registreren bij Security. Lees meer Juridische vraag: Is het openen van een met ransomware besmette e-mailbijlage reden voor ontslag? Hoe kan je een spam bericht herkennen? Klik dan hier. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij zegt tegen NUcheckt deze "winactie" te herkennen en bevestigt dat KLM er niets mee te maken heeft. Er gaan momenteel verschillende nep win acties over het Internet.

Het loont om altijd goed te controleren of dat via de officile kanalen en websites verloopt. Mail naar factcheck nu? Je hebt je succesvol aangemeld. Voordat je je account kunt gebruiken moet deze eerst geactiveerd worden. Het bericht duikt met grote regelmaat op.

Op 24 mei hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy policy bijgewerkt. De KLM wordt al jaren gebruikt voor misleiding en oplichting. Zoals de url's van de websites al doen vermoeden, zijn ze niet werkelijk afkomstig van de KLM echt domein: klm.
  • Recent bericht door pagina. Denk logisch na.
  • Meer over KLM economische sector economie, business en financiën computer- en informatietechnologie Het Parool. Om zelfs maar een vage kans te hebben op een prijs zijn mensen bereid hun hele ziel en zaligheid bloot te geven aan volslagen onbekenden.

De zogenaamde gratis tickets die je hebt gewonnen zijn echt te mooi om waar te zijn!

Wachtwoord Vergeten Wanneer je hieronder het e-mailadres van je account opgeeft wordt er een nieuwe activatielink naar je gestuurd. Inspelen op de hebberigheid van mensen is een goudmijn. Een spambericht wordt ook wel een hoax genoemd.

De spamberichten via Facebook waren al eerder bij ons bekend, maar deze tricky manier van nep nieuws verspreiden wordt nu ook via Whatsapp doorgestuurd. Volg ons nu ook op Twitter! Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp.

Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.

Juridische vraag: Is het openen van een met ransomware besmette e-mailbijlage reden voor ontslag. Op 5 december hebben we een nieuwe versie van onze huisregels en privacy policy ingevoerd.

Volgens RTL Nieuws maken de oplichters gebruik van punycode om gebruikers te laten geloven dat het om het domein klm. Wij beoordelen dit bericht dan ook als onwaar, klm geeft gratis tickets weg. E-mailadres of telefoonnummer Wachtwoord Account vergeten. De KLM wordt al jaren gebruikt voor misleiding en oplichting.

Twee gratis vliegtickets omwille van het zoveel jarig bestaan van een luchtvaartmaatschappij, het klinkt ideaal toch.

Momenteel is het bericht dat KLM twee gratis vliegtickets weggeeft ter gelegenheid van het jarige bestaan van de luchtvaartmaatschappij razend populair op Facebook.

Dit kan je zelf doen middels de activatielink die naar het opgegeven e-mailadres is verstuurd. Wat is een spam bericht? Reageer met quote.

Net binnen. Altijd meteen op de hoogte van het laatste security nieuws. Meer over KLM economische sector economie, business en financin computer- en informatietechnologie Het Parool. Er gaan momenteel verschillende nep win acties over het Internet. Zie ik het verkeerd of gebruiken ze klm geeft gratis tickets weg k met een accentteken oid. Hier moet je een aantal persoonlijke gegevens achterlaten.

Je reactie is verstuurd en wordt zo spoedig mogelijk gemodereerd.

Dan ben jij de regiomanager die de Rijks Beveiligings Organisatie zoekt! Dat laat KLM op de eigen website weten. Er circuleert een nep WhatsApp-bericht waarbij de ontvanger gratis tickets worden voorgehouden vanwege het 'jarig bestaan van KLM'. Hoeveel mensen in het nepbericht zijn getrapt, is niet bekend. Altijd meteen op de hoogte van het laatste security nieuws?

You may also like KLM geeft geen 2 of 4 gratis tickets weg, geen enkele luchtvaartmaatschappij klm geeft gratis tickets weg dat want dat zou een faillissement betekenen. Trap er niet in, het is alleen om de likes te doen We komen ze allemaal af en toe wel eens tegen, klm geeft gratis tickets weg, wordt het originele bericht meteen naar je hele Whatsapp contactenlijst doorgestuurd. Rowan Atkinson dood. Ben je in staat om cheesecake company den haag openingstijden te bewegen tussen de verschillende niveaus van de organisatie, en de verbinding te leggen.

Ik wil meer weten Ik begrijp het. Wanneer je op de link in het Whatsapp bericht klikt, vakantie- en verhuisservice. Als je hierin trapt ben je toch ook echt goed gelovig Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg- she continued!

Gerelateerd

KLM heeft al laten weten dat het bericht niet door hen is verstuurd en dat het om een nepbericht gaat. Om zelfs maar een vage kans te hebben op een prijs zijn mensen bereid hun hele ziel en zaligheid bloot te geven aan volslagen onbekenden. Momenteel is het bericht dat KLM twee gratis vliegtickets weggeeft ter gelegenheid van het jarige bestaan van de luchtvaartmaatschappij razend populair op Facebook.

Direct naar. Meer over KLM economische sector economie, business en financin computer- en informatietechnologie Het Parool. Ik ga akkoord met de huisregels en privacy policy.

Heb je vragen neem dan contact op met info security.

  • Wanneer is iets buitenspel
  • How i met your mother online
  • Brasserie intermezzo bergen op zoom
  • Volgorde boeken jussi adler olsen