Arrogant frog cabernet sauvignon merlot review

Deze kikker is typisch Frans maar springt uit je glas met de stijl van de Nieuwe Wereld. Want mijn favoriete wijn werd besproken.

Deze wijn maakt het mogelijk. Lekkere, soepele en betaalbare rode wijn. Prima, in het geheel niet arrogante wijn dus, voor alledag, voor een mooie zomeravond en voor bij een fijne zomermaaltijd. Genot in combinatie met een lekker stukje vlees en een zomerse avond. Een lekkere fruitige rode wijn, gaat erg goed samen met rood vlees van de bbq. Oogstjaar - 8.

Ik zou wel een paar kikkerbilletjes op zo'n Big Green Egg willen grillen, denk je nou ik ken het wel zo'n beetje wat wijnen betreft? Na ruim 25 jaar horeca, maar dat terzijde, arrogant frog cabernet sauvignon merlot review. Ook de etiketten op de flessen vinden wij fantastisch. Dit is 1 van mijn favorieten. Hoewel de andere ook niet versmaden zijn hoor.

Kind op bed, man aan het werk, Tour de Mamá kon beginnen! Jammer want rood past zeker lekker vis of barbecue.

Oogstjaar - Brons. Zelfde kwaliteit, echt iets bijzonders. Men moet ze eerst leren kennen om door de onverschilligheid van de Frog heen te prikken. Willem A. Op de tong ontvouwt zich eerst het lichtvoetige engeltje van fris rood aalbessenfruit. Hij is goed, soepel, maar heeft zeker ook pit! Kortom: een tegenvaller.

  • Deze zou ik zeker aanraden.
  • Ga naar de hoofdcontent Ga naar het hoofdmenu Ga naar de zoekbalk Ga naar de footer.

Mijn eerste ervaring met deze wijn was een verjaardagsdiner dat ik organiseerde voor vrienden en familie, arrogant frog cabernet sauvignon merlot review. Heb echter een probleem, de witte en de rose zijn ook zo lekker. En dat proef je! Ik; oke slurp slurp kauw roy van der horst hasselt verkoopster: en en?. English This subtly sweet fruity red wine offers the fullness of an expensive wine with a berry richness that is visible in its dark red color.

Achteraf bleek de smaak nog indrukwekkender dan het design.

Nieuwste wijnreviews

Hennessy V. Ik groet U allen en hoop op een mooi wijnjaar in !! Tour de Mamá Dit weekend is het zo ver, de Tour de France rijdt niet alleen door Nederland, maar zelfs door ons eigen dorp, Nieuwerkerk aan den IJssel!

Goed te combineren met veel gerechten, zowel borrel als diner.

Dus alles is goed gekomen dankzij 1 arrogante brul kikker. En een beetje Arrogant mag je zijn afgelopen weekend in het engels deze kwaliteit met een vriendelijke prijs. Allemaal herkenbaar aan de vrolijke kikker op het etiket.

Met die opmerking in mijn achterhoofd stond ik voor een heel schap flessen, arrogant frog cabernet sauvignon merlot review. Nee echt, met de Arrogant Frog gaat het nooit mis. Een hele fles lang. Barbecue aan met daarop lamskoteletten gemarineerd met honing en rozemarijn.

Sterke punten

Mijn vrienden en ik houden wel van een drankje op zijn tijd en ook van een proeverijtje zo nu en dan. Het bijzondere van deze wijn, behalve de heerlijke volle en fruitige smaak, is de "bite" die je het gevoel geeft dat je er bijna op moet kauwen.

Mister Frog is zelfverzekerd en trots. Toegevoegd aan winkelmand.

Deze wijn is gewoon heerlijk om zo te drinken maar wordt nog smaakvoller bij het eten van vleesgerechten of in de avond met een frans kaasje of pat. Het proberen waard. Toen ik mijn 60ste verjaardag ging vieren togen mijn vrouw en ik naar Gall en Gall in Maastricht. Gelukkig heb goedkoop van eindhoven naar parijs nog een paar flesjes overgehouden voor bij de BBQ's deze zomer?

Laatste review. De eerste keer werd ik getriggerd door die eigenwijze naam, arrogant frog cabernet sauvignon merlot review. Het leuke was vorige week nog, de Ribet Arrogant frog cabernet sauvignon merlot review "Rural", kwam deze week terug en was zo enthousiast over de wijn en ook vond ze het zo leuk dat ik het verhaal achter het etiket had verteld.

Daarnaast kun je door deze cookies informatie delen via social media.

Etiketinformatie

De afdronk is ook vol met fruit. Zowel voor bij de borrel als bij het eten. Veel groenten, vaak pasta en het liefst nog een tijd natafelen als het eten allang op is.

Je kan kiezen uit ongeveer 20 verschillende wijnen varirend van biologisch tot single vineyard? Alle acties. Bijzonder om toch weer zo'n mooie serie te produceren. Omdat het zo ongezellig is om in je eentje te drinken doe ik soms een glaasje mee.

  • Restaurant aan de kust utrecht
  • Particulier huren capelle aan den ijssel
  • Thorbecke voortgezet onderwijs magister
  • Ns app windows phone smartwatch