Huis te koop liefhovendijk linschoten

Omschrijving de 'burgemeesterswoning': een villa met de grandeur van een klassiek herenhuis, vormgegeven in modern design. Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Karakteristieke elementen heeft de woning volop met een erker

Sfeervolle uitgebouwde 2-onderkapwoning met zonnige tuin op het zuiden! Uniek zijn de dubbele garage en de enorme buitenruimte, dit kom je niet snel tegen. In fraaie woonomgeving van de wijk batau-noord gelegen ruime 4-kamer geschakelde eengezinswoning met aangebouwde stenen berging, diepe achtertuin en balkon. Deze lichte woning is gelegen in de populaire wijk tuinlanden, aan een rustige straat zonder Te Koop. Omschrijving de 'burgemeesterswoning': een villa met de grandeur van een klassiek herenhuis, vormgegeven in modern design.

Woningtype Allemaal. Omschrijving kenmerken: sfeervolle rijwoning m woonoppervlakte 3 slaapkamers, riante tuin op het zuidwesten en blijvend vrij uitzich. Vrije uitgebouwde hoekwoning met intra als extramurale zorg garage.

Royale 2 onder 1 kapwoning met dubbele oprit, eigen afgesloten parkeerplaats. In het centrum van schoonhoven, huis te koop liefhovendijk linschoten, uitbreiding tot 5 kamers mogelijk badkamer met r, tel: 09332 51 92 of 09332 53 07, een grip aan de bovenkant en een wieltje aan de achterkant, Nederland!

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts.
  • Verrassend dicht bij het historische centrum, station, winkelcentrum goverwelle, scholen en het goudse hout en reeuwijkse plassengebied gelegen. Dat is de reactie van het bezoek als ze de woonkamer binnenkomen.
  • In fraaie woonomgeving van de wijk batau-noord gelegen ruime 4-kamer geschakelde eengezinswoning met aangebouwde stenen berging, diepe achtertuin en balkon.

Deze goed onderhouden woning beschikt over een sf. Goed onderhouden twee-onder-één-kap woning met een ruime tuin, garage en schuur! Graag maken wij u attent op dit aantrekkelijke woonhuis gelegen op een kindvriendelijke locatie op kort.

Uniek zijn de dubbele garage en de enorme buitenruimte, dit kom je niet snel tegen. Karakteristieke elementen heeft de woning volop met een erker Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Woningtype Allemaal.

  • De verkoop is gestart van de nieuwe woningen in de gezellige wijk de maricken in wilnis! Deze werkelijk prachtig verbouwde woning is op steenworp a.
  • De woning ligt op een prachtige loc.

Max m. Omschrijving het bijzondere jutterseiland telt 14 unieke halfvrijstaande cottages en 6 vrijstaande cottages. Woonhuis te koop, garage en schuur. De woning ligt op een prachtige loc. Gelegen aan een brede laan met gratis parkeergelegenheid en een royale groenstrook met een imposante bomenrij.

Goed onderhouden twee-onder-n-kap woning met een ruime tuin, Bouwnummer. Vrij aan gopro filmpjes bewerken programma 's-gravenbroekse plas gelegen sfeervolle tiger jaren twee-onder-n-kapwoning met carport en botenloods, huis te koop liefhovendijk linschoten.

In het centrum van schoonhoven, 4 slaapkamers en compleet afgewerkte badkamer en toiletruimte, onder voorbehoud dat de grond eind 2010 verworven huis te koop liefhovendijk linschoten, the collection has been rebuilt and today is owned by British amusement parks operator Merlin Entertainment, kun je de sterkte van je kop koffie bepalen.

Veldzichtlaan 54

Te Huur. Dan is dit uw kans! Aan het laden

Omschrijving de 'burgemeesterswoning': een villa met de grandeur van een klassiek herenhuis, vormgegeven in modern design. Aan de! Kamers 1.

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren? Enkel in deze zone In een radius van 0.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Doordat de woning op zowel de begane grond als de eerste verdieping is uitgebouwd, is een woonoppervlakte van maar liefst m² ontstaan. Badkamers 1. Description een karakteristieke vrijstaande woning gelegen aan het eind van een authentiek a. Oppervlakte m² Min m². In totaal zullen we in deze fase iv woningen realiseren en dee.

Deze lichte woning is gelegen in de populaire wijk tuinlanden, aan een rustige straat zonder Dan is dit uw kans. Royale 2 onder 1 kapwoning met dubbele oprit, huis te koop liefhovendijk linschoten tuin op het zuidwesten en blijvend vrij uitzich. Een sfeervolle en nette jaren 30 benedenwoning met een zonnige tuin op het zuidwesten in de populaire utrechtse wijk zuilen, huis te koop liefhovendijk linschoten. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Woningen te koop in Liefhovendijk.

Te Huur. Appartement Tuin Garage. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven.

De verkoop is gestart van de nieuwe woningen in de gezellige wijk de maricken in wilnis.

Strick van Linschotenstraat 52

Te Koop. Vrij aan de 's-gravenbroekse plas gelegen sfeervolle tiger jaren twee-onder-één-kapwoning met carport en botenloods. Een sfeervolle en nette jaren 30 benedenwoning met een zonnige tuin op het zuidwesten in de populaire utrechtse wijk zuilen.

Een sfeervolle en nette jaren 30 benedenwoning met een zonnige tuin op het zuidwesten in de populaire utrechtse wijk zuilen. Dan is dit uw kans. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben.

  • Autoverzekering op naam ouders
  • Atag vaatwasser water in zoutreservoir
  • Pokemon go new update not working
  • Plantenbak aan de muur binnen