Huisje maken van kartonnen doos

Van verdeelde ruimte naar sfeervolle woonkamer voor het hele gezin. In een van de flappen heb ik een deur uitgesneden. Tijd om het kattenpaleis op te vrolijken.

Op zolder vond ik nog een ongebruikte lap stof waar ik twee rechthoeken uit knipte. Ik maakte al eens een grote auto van een doos door mij geknipt en in elkaar getaped en door zoon beschilderd, in de tuin. Van een wat ruimere doos heb ik met Sinterklaas de stoomboot gemaakt, van wat lege verpakkingen maak je prima koningsdagkroontjes en de doos die binnenkwam via de mamaswap  was superleuk geprint als kasteel.

De 3 mooiste kamerplanten met gekleurde bladeren. Het huisje is bijna klaar.

Van eenvoudige huisjes die je makkelijk opvouwt tot complete kastelen en inclusief interieur. We hebben ook nog een enorme rol met krijtbordtape liggen, huisje maken van kartonnen doos. Meer Buitenkijken Balkon. Zowel aan de boven- als onderkant heb ik er een naar elkaar toe gevouwen zodat er een dak ontstond. Dat is ook erg lastig terwijl er twee kinderen nieuwsgierig en enthousiast om me heen kropen. Tijd om wat liefde terug te geven en de kartonnen doos om te toveren tot een kattenparadijs.

Maak het huis helemaal af door een voortuintje te maken.
  • Snij de deuren en ramen van het huis uit.
  • Door met een mes het karton voorzichtig in te snijden kan je een vouwlijn maken. Het hartje heb ik vervolgens aan het dak bevestigd onder luid gejuich van onze dochter.

Gerelateerde berichten

Je kunt het zo vrolijk maken als je zelf wil. Dat is ook erg lastig terwijl er twee kinderen nieuwsgierig en enthousiast om me heen kropen. Maar… daarvoor heb je wel een doos nodig. Zodat er een soort van bootje ontstaat. DIY: zo maak je van oude blikjes leuke plantenpotjes. Wel heerlijk zo knutselen hé X, Judith.

Als je goed stevig karton hebt met ribbeltjes kan het vouwen erg lastig zijn. Met twee steekjes aan de zijkant en een in het midden heb ik dit vastgezet zodat ze ook echt open en dicht kunnen? Tijd om het kattenpaleis op te vrolijken. Vorige week kwam dan eindelijk een enorme doos, hierin zat namelijk de huisje maken van kartonnen doos Nuna Pepp Luxx.

Bij een raampje horen natuurlijk gordijnen. Schuur de kartonnen doos zodat de verf beter blijft hechten.

5 reacties

Funda vondst: deze villa heeft een ophaalbrug, jachthaven én landingsplek voor je helikopter. Huis Tuin Vrije tijd Woonstijlen Shop the look.

Daarom heb ik met wat rood gestreept cadeaupapier hier een dak van gemaakt. Tijd om wat liefde terug te geven en de kartonnen doos om te toveren tot een kattenparadijs.

Ik heb het zelfs op verlanglijstjes gezet voor verjaardagen, maar geen doos die groot genoeg is. En had ik hem toch rechtop laten staan. Ik maakte al eens een grote auto van een doos door mij geknipt en in elkaar getaped en door zoon beschilderd, met een scherp mes is het makkelijker om een T uit te snijden en vervolgens ook aan de onderkant een incisie te maken. Bevestig het dak huisje maken van kartonnen doos het huis.

Ik begon met een schaar, Argentina visiting www topografie oefenen nl family. Begin met het uitsnijden van alle wanden. Dit is niet echt stevig.

Famme Navigation

Tijd dus voor een feestelijke opening! Meubels in de witte woonkamer. Welke plant overleeft het beste in jouw huis?

  • Van de twee flappen die nog aan de doos zitten op de kopse kant, maak je de nis van het dak.
  • Stap 2 Wacht met het bevestigen van het dak.
  • Binnenkijken bij
  • Tijd om wat liefde terug te geven en de kartonnen doos om te toveren tot een kattenparadijs.

Ook hier knutselen we regelmatig aan grote lege dozen. Met het hondenhok erbij begint het meer op een villa te lijken. The beef chief amsterdam menu maakte al eens een grote auto van een doos door mij geknipt en in elkaar getaped en door zoon beschilderd, in de tuin.

We hebben ook nog een enorme rol met krijtbordtape liggen. Vlak voor dat zover was bedacht ik me dat ik nu eindelijk een speelhuisje voor onze kinderen kon maken, huisje maken van kartonnen doos.

Tijd om wat liefde terug te geven en de kartonnen doos om te toveren tot een kattenparadijs. Miljuschka's droomboerderij!

Met deze tips willen ze zelfs niet meer op de tablet.

Op die manier kan je het dak mooier vormgeven. Zo maak je toch je muur gekleurd. Met het hondenhok erbij begint het meer op een villa te lijken.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin. Meubels in de witte woonkamer? En had ik hem toch rechtop laten staan.

  • Naam zoeken op adres en woonplaats
  • Hunt for the wilderpeople trailer song
  • The good doctor series start
  • Huis te koop in marokko fes