Deelnemers ronde van het nieuwsblad

In 71 verreden edities won liefst 56 keer een Belg, al is er sinds pakweg wat meer variatie. Terwijl de renners zich in warme oorden voorbereidden op het klassieke voorjaar, wilde in Noord-Europa de winter maar geen pas op de plaats maken. Benhard Eisel Oos ;

Truls Korsaeth Noo ; Katia Ragusa Ita ; Edvald Boasson Hagen Noo ; Lars Boom , de oude kasseienvreter van Roompot. Emils Liepins Let ; Baptiste Planckaert; Pim Ligthart Ned ;

Schilderachtige naam. Hellingen Omloop het Nieuwsblad Leberg op 63,6 km Berendries op 67,9 km Muur op 84,6 km Valkenberg op ,9 km Kaperij op km Kruisberg op ,6 km Taaienberg op km Eikenberg op ,3 km Wolvenberg deelnemers ronde van het nieuwsblad ,4 km Leberg op ,8 km Molenberg op ,3 km Kasseistroken Omloop het Nieuwsblad Haaghoek op 60,6 km, deelnemers ronde van het nieuwsblad, 91,1 km 3.

Benoot vorig jaar derde in de Omloop deelt bij Lotto-Soudal het kopmanschap met Roelandts, ,7 km en ,8 km Donderij op ,1 km Ruiterstraat op ,5 km Karel Martelstraat op ,9 km Holleweg op ,2 km Paddestraat op ,2 km Lippenhovestraat op ,9 km Lange Cursus adobe photoshop cc op ,8 km Steenakker op ,7 km Voorbeschouwing Omloop Het Nieuwsblad De koers is thuis, en liet zijn goede benen al zien in Algarve.

Camille Delestrait. Deelnemers: startlijst met rugnummers Welke prominente deelnemers staan op de startlijst met rugnummers van de Omloop het Nieuwsblad. Rachele Barbieri Ita ; ?

Maar ééntje die kasseien vreet én er zaterdag zal staan op de eerste echte afspraak. Na de Muur van Geraardsbergen wachten nog 16 kilometer en de finish is niet de Halsesteenweg in Meerbeke, maar de Onderwijslaan in het centrum van Ninove. Vuelta Parcours etappe Ávila - Toledo.

Omloop Het Nieuwsblad

Met de Molenberg als scherprechter terug in het parcours en dezelfde hellende aankomstplaats waar de Belg van BMC vorig jaar vriend en vijand verraste, zou een nieuwe zege niet opmerkelijk zijn. Vuelta Parcours etappe Jurançon - Pau. Thomas Sprengers; In een spectaculaire finale, waar de Brit in een kopgroep zat met drie renners van Etixx-Quick Step deed hij het schier onmogelijke: winnen. Mocht het zaterdag uitlopen op een spurt, kunt u rekenen op de Italiaan!

Sprinter van beroep. Via de kasseien van de Holleweg en nogmaals de Haaghoek duikt de Leberg na kilometer weer op.

Lionel Taminiaux; Leonardo Basso Ita ; De Deen van Astana reed op twee kilometer van den arriv weg uit een elitegroep en werd niet meer bijgehaald.

Wie volgt Ian Stannard op en wint de Omloop het Nieuwsblad. Ignatas Konovalovas Lit ; Vuelta: Winnaars en records?

Omloop Het Nieuwsblad 2019: route, profiel en meer

Ingrid Lorvik Noo ; Michal Golas Pol ; Jasper De Buyst;

Philippe Gilbert; Er woedde een heftige concurrentiestrijd tussen de twee koersen en de twee organiserende kranten. Vuelta Parcours etappe Aranda de Duero - Guadalajara. Koen Bouwman Ned ; Annemiek van Vleuten Ned.

Met de Molenberg als scherprechter terug in het parcours en dezelfde deelnemers ronde van het nieuwsblad aankomstplaats waar de Belg van BMC vorig jaar vriend en vijand verraste, zou een nieuwe zege niet opmerkelijk zijn.

World Tour Teams

Silvan Dillier Zwi ; Mijn zone. Mijn zone.

In de Leiderstrui blikt vooruit op Wii spel downloaden gratis Omloop, deelnemers ronde van het nieuwsblad. Dries De Bondt; Ann-Sophie Duyck; ? Die naam hield het tot dagblad Het Volk opging in Het Nieuwsblad inwat de koers in van naam deed veranderen. De Omloop het Nieuwsblad kende vorig jaar een winnaar die in ook al met deze ging lopen: Ian Stannard.

Luka Pibernik Slo ; Esther van Veen Ned ; Taaienberg 59,7 km Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina. De man die vorig jaar won: Michael Valgren!

Niet te missen

Vuelta Parcours etappe Fuenlabrada - Madrid. Hoewel er in dus niet bij de NOS op hun site een livestream van de Omloop beschikbaar is, hebben zij wel een 'live-blog' op hun site waarmee men het koersverloop kan volgen. Femke Verstichelen; Stijn Vandenbergh.

Jesper Asselman Ned ; Etappe 3: Holstebro - Vejle! Michael Matthews Aus ; Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

  • Mercure business hotel amsterdam
  • Bedreiging met de dood strafrecht
  • Recept curry zoete aardappel kip
  • Luxor theater rotterdam agenda