Bezienswaardigheden rotterdam en omstreken

Lees meer. Park Schoonoord Het Kralingse bos is het grootste park van de stad. Als symbool van de stad Rotterdam heeft de inmiddels meter hoge toren meer te bieden dan alleen een fraai uitzicht.

Reactie Naam E-mail Website Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Dan kan je even lekker tot rust komen in het Kralingse bos. De Kuip is namelijk de bijnaam van het voetbalstadion van de thuisploeg Feyenoord. Heel veel vers, heel veel lekkers en heel gezellig. Nog altijd heeft de haven van Rotterdam een belangrijke functie te vervullen.

Chabotmuseum Museumpark Witgepleisterde monumentale villauit de jaren 30 in de functionalisme bouwstijl  die nog steeds imponeert. Heb je een tip over andere leuke bezienswaardigheden?

Ga abseilen of vlieg bezienswaardigheden rotterdam en omstreken naar beneden. Omstreeks het jaar heeft de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam zijn uiterste best gedaan om het historische schip te behouden.

Bekijk 5 ervaringen. Ook tegenwoordig vind je er het concertgebouw, een bioscoop en theater De Doelen. Langs de route staan 17 beelden.

Er zijn talloze boottours waarmee je de haven kunt bekijken en deskundige uitleg van een gids krijgt. Privétour: wandeling door Rotterdam en rondvaart door de haven.

Citytrip Rotterdam

Er zijn verschillende tours mogelijk waarbij je verschillende onderdelen zoals high tea, lasergame en een bezoek aan de Euromast kunt combineren. De Rotterdam is een multifunctioneel gebouw waarin gewoond, gewerkt en ontspannen wordt. Menu Rotterdam citytrip Rotterdam. De Rotterdam bestaat uit drie transparante torens van meter hoog, die op een bepaalde hoogte enkele meters in verschillende richtingen verspringen.

Middenin het centrum van Rotterdam vind je   Kids Marina waar kinderen met bootjes kunnen varen door de Rotterdamse binnenstad. Eens was het de grootste haven ter wereld. Schielandshuis Centrum Het Schielandshuis is een van de oudste gebouwen van Rotterdam en het enige bewaard gebleven gebleven gebouw uit de 17e eeuw.

Het oude pand is n van de weinige historische bouwwerken van de stad. Westelijk Handelsterrein Centrum Dit monumentale pakhuizencomplex bevindt zich in het Scheepvaartskwartier. Er zijn ook mogelijkheden voor een rondleiding. Een bezoek aan Rotterdam is eigenlijk niet compleet zonder een rondvaart op de Nieuwe Maas en een stuk van de Rotterdamse haven, bezienswaardigheden rotterdam en omstreken.

Delftsche Poort In het centrum van de stad werd in een stadspoort gebouw!

Miniworld Rotterdam

Op maandag en dinsdag is het complex gesloten. De kubus woningen hebben drie verdiepingen. Je kunt deze meenemen of lekker ter plaatse nuttigen. Op de open Monumentendag die jaarlijks wordt gehouden, zijn vrijwel alle ruimtes van het stadhuis in Rotterdam te bezichtigen.

In Rotterdam Kralingen vind je Trompenburg Tuinen en Arboretumeen botanische oase van rust in de stad. Boek nu. Deze nieuwe Walk of Fame ligt vlak bij Ahoy en winkelcentrum Zuidplein. Miniworld Rotterdam. Immens grote cruiseschepen leggen dus opnieuw aan om ons land aan bezienswaardigheden rotterdam en omstreken doen.

Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren

De Rotterdam Steam Ship. Het pand is nog steeds de trots van de stad. Verrassend veel kinderen die in een stad wonen, hebben namelijk nog niet vaak een koe van dichtbij gezien. Tramlijn 10 wordt inmiddels bestempeld als museumtramlijn.

De appartementen zijn in hoefijzervorm over de versmarkt gedrapeerd. De belangrijkste plekken van de stad worden tijdens de rit aangedaan. Meer dan 2. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, bezienswaardigheden rotterdam en omstreken, waarna in een opbouw is geplaatst. In de stoep zitten tegels met handafdrukken van Nederlandse en internationale sterren.

Previous Article Previous post: Ga je roadtrippen. Vaak zijn deze wel gerelateerd aan de natuur. Na enkele jaren bezienswaardigheden rotterdam en omstreken er echter hoge gebouwen in de omgeving, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

9. Diergaarde Blijdorp

Maar nee, het is er echt heel tof. Doordat de brug gewoon geopend kan worden heeft de vaart er verder geen hinder van. Privétour: wandeling door Rotterdam en rondvaart door de haven.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Vanaf hier heb je echt een topuitzicht op de brug. Website: www.

  • Wijk aan zee chalet te koop
  • Pannekoeckershuys den hout menu
  • Maine coon black smoke kittens
  • Mooiste plekken in noorwegen