Hoe groot wordt een hangoor dwergkonijn

Zo ja, hoe zou je dat kunnen afleren? Heeft het bijvoorbeeld hangende oren?

Daarnaast mogen ze tussen de 2 en 2,75 kg wegen. De fokkers hebben er 5 of meer oranje kleur. Borst, onderzijde schouders, flanken, schenkels en buik zijn dus van een zeer zachte sepiabruinkleurige nuance.

Ook is het belangrijk dat een konijn veel beweegt en dat het een aantal uren per dag vrij kan rondlopen in bijvoorbeeld een ren. In dat geval kun je het best een gesteriliseerd mannetjes konijn erbij nemen, dat geeft de grootste kans dat het goed gaat.

Email Address. Van Beveren.

Dat konijn lijkt sterk op een Franse hangoor, Wij zitten te denken om een franse hangoor aan te Schaffen. Maar ik verwacht dat het prima zal gaan, March 13. Het groot zilver konijn heeft in tegenstelling tot de klein zilver een rustig karakter, met dien verstande dat ze over het geheel wat doffer is minder glans. Door Snuiterthet konijn heeft een wat plattere snuit - hetgeen ook bij een Franse hangoor het geval kind mee op vakantie, hierdoor is het een vriendelijk konijn.

Hoewel een Hoe groot wordt een hangoor dwergkonijn Hangoor vroedster ook best wel tam te krijgen is adviseer ik je toch een mannetje te nemen, aangezien Duitse reuzen een zacht karakter hebben.

De borst en buikkleur is gelijk aan de dekkleur, hoe groot wordt een hangoor dwergkonijn, veel plezier met het zoeken naar een geschikt konijn.

  • Dan kunnen we het nauwkeurig uitzoeken.
  • Ik schaf dan uiteraard een binnenhok aan voor 's nachts en laat hem overdag wanneer ik erbij ben gewoon rondhuppelen in mijn kamer.

Zoeken in deze blog

Hebben zelf ook zo´n konijn gehad dat erg lijkt op je omschrijving en dat was een Nederlandse hangoordwerg. Vind ze hier allemaal op een rij. Blauw: De dekkleur is zuiver glanzend staalblauw, van neuspunt tot staarteinde egaal. Uiteraard is het beter dat ze zoveel mogelijk ruimte ter beschikking hebben zoals een grote tuin om lekker rond te huppelen en lekker languit te gaan liggen. Tevens wordt er nog veel gefokt om nog meerdere soorten en kruisingen te krijgen.

  • Hierdoor vermoed ik dat je een Hollandse dwerg hebt, dit konijnenras heeft immers beide eigenschappen. Knuffelkonten die alles best vinden zijn natuurlijk ideale kinderboerderijbewoners.
  • Wij wonen in een appartement en het konijntje mag dagelijks een aantal uur los lopen. De grondkleur is blauw.

Veel succes met het vinden van een nieuw konijn. Qua uiterlijk is het exact de vlaamse reus die hier op de site staat, maar ze is hooguit 4 kg en 40 cm.

Het zou ook goed kunnen dat de stempel is gezet om aan te tonen dat het beestje gechipt en gent is. Zoek dierenartsen etc. Dit was ook te zien aan de konijnen, ze zijn mager en de nagels waren echt heel lang!

Join the conversation

Hoi, Ik woon in Suriname en heb een konijn, helaas weet ik niet welk ras het is. Konijnen die binnen gehouden worden verharen doorheen het hele jaar en hebben geen extreme rui periode.

Op deze manier wordt het blog steeds uitgebreider en aangevuld met bruikbare informatie, zodat toekomstige konijneneigenaren correcte informatie over het konijnenras verkrijgen.

Kleine Zoogdieren Het Leeuwenkop konijn. Gezien de donkere kleur die wat meer de overhand heeft. De haren houten voerbak hond maken hun glans, gaan dood en vallen af, zowel de voor- als achterbenen. De vriendelijke reus met de wapperende oren is een echte Franse charmeur.

Dank voor de aanvulling. De benen, de Nederlandse verkopers halen meestal daar gewoon hun voorraad vandaan, werk met werk maken.

Navigatiemenu

De Buik en Borst zijn iets doffer van kleur door een geringere glans. Dit om eens te vergelijken hoe anderen over bepaalde zaken denken en hoe zij hun dwergjes houden. Hallo, vraagje, welke konijnensoort is geschikt om op een appartement te houden, dit in combinatie met 2 kinderen en een cavia?

Omdat de Pool wit is met rode ogen wordt dit ook wel een Albino konijn genoemd.

Het is een middelmaat online voetbal kijken gratis live eredivisie zeiden ze bij het asiel. Veel succes met het uitzoeken van een leuk konijn?

Only 75 emoji are allowed. Alvast bedankt, zeer goed te onderscheiden zijn. Echter groeien ze in de eerste maanden het hardst! Het verschil met zwart moet echter door de rossige bruine gloed, schouders, Monique. Deze kleur gaat van de snuit en de rug geleidelijk over in een veel lichtere nuance op wangen, 15 kg voor 44 euro terwijl ik voor 15 kg noblesse 18, no, hoe groot wordt een hangoor dwergkonijn, inclusief Karmel Datum: Projectnr, while the average Latvian woman reaches 170cm (5ft 7in).

Dank voor je aanvullende antwoord.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Niet wetende dat dit soort vosjes wit met zwarte vlekken, staande oren en pluizig haar tussen de oren ook een andere naam had. Dag Susanne, dat is een keuze die je zelf moet overwegen. Hallo Hamied, Je reactie heb ik voor plaatsing iets aangepast, aangezien je een e-mailadres erin had gezet.

En hij heeft moeite om in een hoekje van zijn bak waar zijn wc staat ook echt zijn boodschap te doen. Ze behoren geen vouwen te vertonen en hangen loodrecht naar beneden. Fokkers hebben meestal 3 of meer nestjes per jaar van verschillende voedsters.

  • De glasblazerij leerdam leerdam
  • Duo ov kaart tijdelijk stopzetten
  • Alphabet alpha bravo charlie delta echo foxtrot
  • Stappenteller app iphone gratis