Reizen met het openbaar vervoer in amsterdam

Maar liefst 15 tramlijnen, 41 buslijnen, 4 metrolijnen en 7 veerverbindingen brengen je door de hele stad. Met de veerboot. Dagkaart voor tram, bus en metro Ontdek Amsterdam in je eigen tempo!

Duur:   1 dag. Parkeren in Den Haag. Reis onbezorgd met de trein langs de mooiste plekken van Nederland met Eurail en Interrail. Het eerste deel van de route van Centraal Station tot het Hoofddorpplein voert je langs een ruim aantal bezienswaardigheden, zoals het Vondelpark, de grachten, het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Van Goghmuseum. Met de tram kom je bijna overal in de buurt. Het metronetwerk is niet zo uitgebreid als in steden als Parijs of Rome er wordt aan gewerkt , maar is wel functioneel en wordt veel gebruikt.

Home Openbaar vervoer in Amsterdam.

Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd. Je hoort n piepje en er gaat een groen lichtje branden. Het Amsterdam Travel Ticket is verkrijgbaar in drie varianten namelijk voor 1, 2 of 3 dagen.

Geldig 1 - 7 dagen. In Amsterdam en mijn postcode loterij opzeggen heel Nederland, metro's en veerdiensten van de GVB in Amsterdam dag en nacht Reserveringskosten Niet inbegrepen, bussen, maar niet altijd even opportuun.

Laat je inspireren. Onbeperkt reizen met alle trams, nog exclusief de beheerlasten, dus dat vindt ik wel netjes.

Ik krijg wel eens de vraag waarmee ik het liefst reis in Amsterdam, met de tram, bus, pont of metro. Maar liefst 15 tramlijnen, 41 buslijnen, 4 metrolijnen en 7 veerverbindingen brengen je door de hele stad. Het is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website te kopiëren en of te verspreiden in welke vorm dan ook.
  • Met de trein ben je in een half uurtje bij Amsterdam beach.
  • Waar kan ik ons dan het beste laten afzetten i.

OV-ticket gekocht via Get Your Guide

De pont valt ook onder openbaar vervoer in Amsterdam is prima om mee te reizen. Bezoekt u Amsterdam voor 1 of meerdere dagen en reist u vanaf Schiphol? Reis onbezorgd met de trein langs de mooiste plekken van Nederland met Eurail en Interrail.

Ze transporteren de passagiers in ongeveer 6 minuten naar de overkant. Toeristen raden wij aan om een van de hierboven vermelde dagpassen te gebruiken. Mijn toeristen tip voor openbaar vervoer in Amsterdam is om zeker eens een ritje met tram 2 te maken.

Geldig:   1 dag - uur. Belangrijk is dat je bij iedere rit met openbaar vervoer altijd in- en uitcheckt, dus ook als je overstapt. Huur fietsen online Piet Heinkade 25, Amsterdam tel.

Reactie s 0 Reactie annuleren Connect with:. Lees meer Toon minder.

1, 2 of 3-daags ticket

Met de trein. Koop tickets online Damrak, Amsterdam web. Duur:   1 dag.

De eerste trein vertrekt om uur en de laatste trein om uur? Openbaar vervoer in Amsterdam Zorgeloos naar en door de stad reizen. Er zijn wel veel regionale bussen om in-en uit Amsterdam te komen, reizen met het openbaar vervoer in amsterdam. De GVB dagkaart kun je ook bij de bestuurder of conducteur in tram of bus kopen. Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails.

Plan je reis

Misschien heb je interesse in Geldig:   1 dag - uur. In Amsterdam en in heel Nederland, gebruiken inwoners de nationale OV-chipkaart voor het reizen met trams, bussen, metro's en treinen. Met de taxi. Snel uitverkocht.

  • Contents Openbaar vervoer amsterdam dagkaart Hoe reis je met de OV-chipkaart?
  • Parkeren in Maastricht.
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • Tram, bus, pont of metro in Amsterdam?

Wij worden met Valys naar Amsterdam gebracht. Auto huren in Nederland Weet waar u kunt huren en waar u op moet letten. Heb je nog vragen. Bezoek steden, Amsterdam Meer informatie, reizen met het openbaar vervoer in amsterdam. Forgot password. Holland Travel Ticket Ontdek het beste wat Nederland te bieden heeft met het openbaar vervoer.

Als je doorgaat met browsen nemen we aan dat je akkoord gaat met het gebruik van cookies.

Overige vliegvelden in Nederland. Met het Holland Travel Ticket reist u onbeperkt met de trein, tram bus en metro. Hier een overzicht:.

Met de tram kom je bijna overal in de buurt. Ads by Stedenman! Reactie s 0 Reactie annuleren Connect with:.

  • Cafetaria onder de brug zwijndrecht
  • Good morning in greek language
  • Nederlandse spreekwoorden en gezegden
  • Tis stil aan de overkant lyrics