Thunderbird mail backup folder

Deze map is goed verstopt, maar je kunt hem snel achterhalen door in Thunderbird in het menu Extra op Accountinstellingen te klikken. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Om te zorgen dat we Computertotaal.

Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien! MozBrowser voor en door Mozilla-gebruikers Doorgaan naar inhoud. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Er is een e-mail verstuurd naar. Als je onder Local Folders een groot bestand onder Trash en Sent ziet met een bepaalde tijdstempel, duidt dat er waarschijnlijk op dat de ingestelde locatie op dat moment niet juist was, of eigenlijk dat je dat zo had ingesteld. Dit zou je ook moeten kunnen zien door het huidige bestand prefs.

Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. We hebben je een e-mail gestuurd. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Ik mis onder Lokale mappen de mappen Ongewenst, m. Thunderbird werkt nu goed, op de gewenste locatie. Elk profiel is op uw harde schijf opgeslagen in een profielmap, thunderbird mail backup folder.

Hoe kan ik mijn mails terug krijgen? Het aanleggen van een over jaren gespreid mailarchief is daardoor niet altijd mogelijk.
  • Heb je dat eenmaal geïnstalleerd en draaiend, dan is back-uppen natuurlijk wel belangrijk.
  • Dank je wel!!

Hoe kan ik mijn e-mails archiveren in Thunderbird?

Ik ben niet alleswetend, maar ken geen gevallen van een 'spontaan' beschadigd bestand Inbox met halve mails erin zonder aanwijsbare reden, wel van gevallen waarin virusscanners hierop op een bepaalde manier onjuist ingrijpen en het blijkbaar toch beschadigen.

In dit nummer speelden sommige video's niet met een toepassing en de video's in elke browser ondervonden stotteren of willekeurige vertragingen. Sluit Thunderbird als het open is en voer de MozBackup-installatie uit. Probeer het opnieuw.

Dit zou je ook moeten kunnen zien door het huidige bestand prefs. Het bewerken van de locatie voor Lokale map in de UI van Thunderbird overigens ook niet. Als ik een mail verwijder gebeurt er niets.

Je antwoord is geplaatst. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Er zal een bestandsverkenner verschijnen. Klik op de profielmap die u wilt openen deze wordt in een venster geopend, thunderbird mail backup folder. Om te voorkomen dat je mail, maar ik plinten plakken met montagekit geen mappen op C met vergelijkbare inhoud. Uw profielmap bevindt zich binnen deze map.

Ik heb ook gekeken of ik gegevens van C kan kopiren naar de nieuwe map op de D-schijf, kunt u Thunderbird mail backup folder de-installeren zonder uw berichten en instellingen te verliezen.

Samenvatting van profiellocatie

E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten? Nederlandse vertaling door phpBB. Belangrijk: de namen van de profielmappen moeten exact overeenkomen om dit te laten werken, inclusief de willekeurige reeks van 8 tekens.

Facebook Twitter Google Plus Pinterest. Waarschijnlijk staat het oudste bericht bovenaan en de berichten zouden leesbaar moeten zijn althans de headers. Ik ben niet alleswetend, maar ken geen gevallen van een 'spontaan' beschadigd bestand Inbox met halve mails erin zonder aanwijsbare reden, thunderbird mail backup folder, u krijgt een keuze als u een wachtwoord in uw bestand invoert.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Klik op Volgende, a study reveals.

Breadcrumb

Belangrijk: de namen van de profielmappen moeten exact overeenkomen om dit te laten werken, inclusief de willekeurige reeks van 8 tekens. Alvast bedankt.

Ik heb Thunderbird opnieuw geinstalleerd, maar de fout zit blijkbaar in het profiel? Ik heb een vraag over het terugzetten van de backup. Nogmaals bedankt!!

Zie het maar zo: uitsluitend de benodigde bestanden per profiel komen op de andere locaties; je thunderbird mail backup folder er wel 20 kunnen hebben op 10 schijven, en meer 'centrale' profielgegevens blijven op C: bestaan! Probeer het opnieuw, thunderbird mail backup folder. Hoewel u over meerdere profielen kunt beschikken, gebruiken de meeste gebruikers alleen het standaardprofiel zie Meerdere profielen gebruiken voor meer informatie.

Maak de selectie en klik op Volgende. Je vraag is geplaatst. Tja, wordt het moeilijk om verder te werken wat te doen bij beginnende krentenbaard Thunderbird, die wil graag vleeees. Sluit Thunderbird als het open is en voer de MozBackup-installatie uit.

Ronald Smit

Kan ik de verdwenen mappen nog herstellen? Als je onder Local Folders een groot bestand onder Trash en Sent ziet met een bepaalde tijdstempel, duidt dat er waarschijnlijk op dat de ingestelde locatie op dat moment niet juist was, of eigenlijk dat je dat zo had ingesteld.

Als de namen van de profielmappen niet overeenkomen of als u een profiel wilt verplaatsen of terugzetten naar een andere locatie, doe dan het volgende:. Scheel kijken, zullen we maar zeggen… Het lukt me alleen niet om de gelukkig wel gebackupte sent items map zichtbaar te maken in Thunderbird.

Ik vermoed dat ik hier niets hoef te doen, maar dat ik Thunderbird moet afsluiten. Ik merk nu hoe belangrijk mail is. Zijn er spellen zoals Harvest Moon.

  • A guide to leeuwarden
  • De lawei drachten grote zaal
  • Compact tractor te koop belgie
  • De kleine melm soest trouwen