Vierkant haken en plaid maken

Ik heb onlangs dit patroon ontdekt. Ik heb hem gehaakt met Zeeman tweed.

Je zult de grootste haaknaald aangegeven op de wikkel van je garen moeten gebruiken voor deze square. Haken voor je huis. Op ons YouTube-kanaal komt er ook elke week een nieuw filmpje bij waarin je het vierkantje van die week stap voor stap uitgelegd krijgt. Ik heb een vraag over de bobbels, omdat ze aan de verkeerde kant van het werk gehaakt worden, zitten de bobbels bij mij ook aan de achterkant.

Bedankt voor al het werk dat je in deze challenge steekt en voor alle patronen.

Love, Laura. Dat klopt inderdaad. Haakpatroon Granny Square trui Hoe je deze Granny Square trui met vlindermouwen kunt haken lees je op het blog van Lindevrouw. Heel mooi. Just look for Circle of Friends.

Haakpatronen met Granny Squares

Haak dan 3 lossen en 3 stokjes in dezelfde hoek. Dat klopt inderdaad. Een Granny of andere square moet je altijd blokken.

Op de homepage van mijn blog vind je de link naar de patronen, hoe je de draadjes van de vierkanten eenvoudig kan afhechten.

In de tekst staat het allebei….

  • Dat zou neerkomen op 19 bollen Royal.
  • Haken voor Pasen.

Dus dan heb je vierkantjes nodig. Mooi patroon. Apilou bestaat in nog veel meer tinten, dus laat je creativiteit de vrije loop en stel je favoriete kleurencombinatie samen. Ik ben een haakbeet of hoe zeg je dat ,al dikwijls begonnen met een haakwerkje. Ik ga het eens proberen… Beantwoorden.

Ga zelf aan de slag met de Atelier box

Ik heb zojuist de start gemaakt om deze deken te gaan haken. Gitte - Oker cardigan. Laura, hartelijk bedankt voor dit geweldige patroon!

Je kunt een Granny Square maken van alle soorten wol en katoen en ook in alle diktes. De handvatten zijn lang genoeg om ze makkelijk over je schouder te dragen? Als je dat nog niet helemaal onder de knie hebt, bekijk dan onze filmpjes.

En perfect uitgelegd. Ik hoop je zo voldoende geholpen te hebben. Haaktutorial Granny Square Op vierkant haken en plaid maken site van Karin vind je deze foto tutorial voor het maken van Granny Squares in twee kleuren.

Granny Square haakpatronen

Patroon van: Riannes Haaksels. Misschien een rare vraag maar wat is blokken? En een halve vaste is wat moeilijker in te steken als een vaste. Haaktutorial Granny Square Op de site van Karin vind je deze foto tutorial voor het maken van Granny Squares in twee kleuren. Ik heb tot nu toe, goede kanten op elkaar met halve vasten.

  • Download de werkomschrijving:.
  • Wat een mooie sprei.
  • Wat een mooi patroon, ik snap dat iedereen dit mooi vind.
  • Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes voor de webshop.

Hier met ik een keer mee aan de slag. Wou zeggen dat ikje superleuke patroontje als basis gebruikt voor vingerloze handschoentjes. Hoi Laura, Ik heb het eventueel digitaal voor je. Haakwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en Belgi.

Hoi, klopt het dat je in sommige toeren je werk niet draait. Lees hier verder. En wat maak je dan van die leuke Granny Squares, vierkant haken en plaid maken.

Doe mee met onze Crochet Challenge

Of iets vergelijkbaars. Margaret 12 mei om Hoe los ik dit op? Dank je voor het delen!

Ik vind dit echt een prachtig deken. Lisette legt uit hoe je dat doet. Nog maar 60 te gaan .

  • Gedicht maria moeder van jezus
  • Negatief zelfbeeld manja de neef pdf
  • Franse meisjes namen met een j
  • Wandelen langs de ijssel deventer