Vlekjes in kleding na wassen

Mijn wasmachine is maar 3 maanden oud en hij doet al vlekken maken. De laatste broek waarbij ik dit heb gehad, heb ik in het buitenland gekocht en kan ik dus niet meer ruilen.

Mijn jongste dochter krijgt zalf voor eczeem op haar beentjes, en ook in deze zalf zit glycerol. Het topic is daarom gesloten. Toegevoegd na 5 dagen: Ik denk dat het bij nader inzien inderdaad vetluis is.

Mijn was komt uit de droger met bruine net roestvlekken. Ongelezen bericht door Julie » 09 aug Teveel poeder?

Terug naar boven. Ik gebruik niet te veel wasmiddel of wasverzachter juist vrij weinig. Ook kan er schade optreden aan kleding, die zich echter beperkt tot verkleuringen vlekjes in kleding na wassen vlekken.

Het gebruik van zuren azijnzuur, citroenzuur of een base soda om te proberen het geurprobleem kunnen andere problemen veroorzaken: zij zouden mogelijk schade kunnen veroorzaken aan het binnenwerk van een wasmachine. De gebruikte url is ongeldig.

Weet jij het antwoord?

Vooral haarschuim stylingmousse wordt als boosdoener aangemerkt en dan vooral de goedkope merken. Ik heb geen tuin, dus kan niet van planten zijn.

Hoe krijg ik schimmel uit wasgoed? Kan komen door het wasmiddel, indien het wasmiddel een grote hoeveelheid bijtende stoffen bevat kan de verf ja badstof wordt geverfd er af weken en krijg je grijze vlekken.

Meer huishouden.

Ga het idd met poeder en schoonmaakazijn wassen. De gebruikte url is ongeldig. Ik heb een HR ketel dus altijd gasgestookt warm water. Dit is het gevolg van het overladen van je machine, ook bekend als wasluis. Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld tegen de hardnekkigste vlekken, vlekjes in kleding na wassen.

Je reactie toevoegen

De vlekken ontstaan alleen in de handdoeken, niet in de andere spullen die ik tegelijk was. Wil je doorgaan? Grote bruine vlekken in het wasgoed na het wassen. En let er dan op dat je niet opnieuw teveel was is de machine stopt!

Dus hopelijk is het probleem nu opgelost. Heb ook het fiter goed gereinigd enzen nog doet ie het? Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Ik heb geprobeerd de vlekken eruit te wassen, vlekjes in kleding na wassen, maar het werd nog erger.

Hoe kan ik een gruwelijk vieze bakplaat het beste schoonmaken.

VIVA nieuwsbrief

Hoe krijg ik schimmel uit wasgoed? Hoe kan ik een gruwelijk vieze bakplaat het beste schoonmaken? Kijk ook eens of u een muntje in de trommel heeft, want die kunnen ook voor vervelende vlekken zorgen. Gaan er niet meer uit!!!

De vlekken kunnen veroorzaakt worden door roest in de waterleiding. Trillende vloer bij wassen. Vlekken in witte kleding zouden er met chloor uitgaan. De grijze drab van de zeepresten en organische stoffen is niet zichtbaar aan de binnenkant van de wastrommel. Wij hebben heel veel van deze vlekjes in kleding na wassen en deze worden regelmatig gesnoeid. Ik had inderdaad 'wolluis' al bij de trefwoorden geplaatst! Dus hopelijk is het probleem nu opgelost. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan?

Meer dan euro splinternieuwe kleding verpest in een splinternieuwe machiene van euro die hetzelfde probleem geven als de vorige machiene. Dit borrelt omhoog en veroorzaakt vlekken.

VIVA op social media

Wanneer de was met grijze vettige vlekken uit de trommel komt, direct weer wassen. Dat komt doordat ik al vermoedde dat dit wel eens de wolluis zou kunnen zijn waarover ik zoveel had gehoord, maar die ik nog niet uit eigen ervaring kende.

Ook last van witte zeepsporen? Sommige wasmachineproducenten raden kleinere ladingen aan voor wasbeurten met andere dan katoenen stoffen.

Als aanvulling op Rusako: is er geklust met de waterleiding waardoor er nu ijzerdeeltjes vrij komen of is er bv ergens een giet ijzeren buis gebruikt ipv koper of kunststof. Daarna zal je zien, is het probleem over. Wat helpt is regelmatig je wasmachine leeg te laten draaien op 90graden,en ook poederwasmiddel gebruiken.

  • Vliegreis londen inclusief hotel
  • Justin bieber purpose album download
  • Recept macaroni ham kaas zonder oven
  • Eerlijk zullen we alles delen