Huizen te koop centrum schoonhoven

Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. De woning is een echte eengezinswoning, in een kindvriendelijke buurt. In het centrum van schoonhoven, nieuw gebouwd en recent opgeleverd, gelegen karakteristieke stadswoning met eigen tuin met berging, eigen afgesloten parkeerplaats, 4 slaapkamers en compleet afgewerkte badkamer en toiletruimte.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement schoonhoven x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Basis kenmerken: DK - m² - 6 kamers - eengezinswoning. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben.

Op Koopwoningen. Onder moderne architectuur gebouwd en in zeer fraai gelegen woonerf met rustige omgeving gelegen geschakeld woonhuis met tuin op het zuiden, zonnig dakterras en aanpandige berging gesitueerd in schoonhoven oost.

Openbare verkoop bij inschrijving Verkoop van een pastorie met bijbehorende ondergrond, tuin, erf en aanhorigheden in eigendom bij de Hervormde G. Door gebruik te maken van de filters kunt u aangeven aan welke eisen uw woning moet voldoen.

Zilverrijk fase 4 Type Chroom, bouwnummer 87 Groots en vrij wonen Zeer riante en extra brede 6. Omschrijving: Zeer karakteristieke verbouwde en uitgebouwde eengezinswoning met prachtige zonnige tuin op het Westen, de heerlijk. Van de moderne keuken, aan middeleeuwse stadsgracht. Basis kenmerken: KM - m - 4 kamers - eengezinswoning.

Je kunt op elk moment opzeggen.

De woning is een echte eengezinswoning, in een kindvriendelijke buurt. Dit onlangs volledig opgeknapte appartement is ideaal vo. Te koop Te huur Kamer Zoeken.
 • Oppervlakte m² Min m².
 • Omschrijving: Bent u op zoek naar privacy, rust en ruimte?

Samenvatting

Nu te koop. Basis kenmerken: TV - m² - 4 kamers - penthouse. Omschrijving: Koffers pakken en verhuizen. Oppervlakte Geen min. Dan is de bezichtiging van deze tussenwoning met opbouw zeker de moeite waard! Op zoek naar een instapklaar 3-kamer appartement midden in de dorpskern van Bergambacht?

 • De woning is in nieuw opgeleverd en voorzien van Van de moderne keuken, de heerlijk
 • Deze Erasmus villa staat op een flinke kavel met rondom een weelderig groene tuin. Basis kenmerken: GN - m² - 6 kamers - eengezinswoning.

De woning is onderdeel van het binnenstedelijk project nieuw hooijkaas Daarnaast een vrijstaand bijgebouwte gebruiken als b. Op zoek naar een instapklaar 3-kamer appartement midden in de dorpskern van Bergambacht. Maar liefst m aan luxe met grote terrassen, Te koop Te huur Kamer Zoeken, huizen te koop centrum schoonhoven.

C.g. Roosweg 10

Daarnaast een vrijstaand bijgebouw inhoud Omschrijving: Zeg nou zelf Bijzonder wonen, het kan in de zeer fraai gelegen levensloopbestendige 2-kamer terras-woning met zonnig balkon op het zuiden. Omschrijving: Bent u op zoek naar privacy, rust en ruimte?

Dan bent u bij Koopwoningen. De stad Schoonhoven ligt in de provincie Zuid-Holland. Dit ruime object is voorzien van een achtertuin X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Wil jij wonen op 1 van de mooiste plekjes in de Krimpenerwaard. Vertel ons huizen te koop centrum schoonhoven we onszelf kunnen verbeteren. Deze in aanbouw zijnde stadswoning met een industriele uitstraling is onderdeel van nieuwbouwproje.

Lopikersingel 5

Home Koopwoningen Schoonhoven Overzicht. Met foto  0. Daarnaast een vrijstaand bijgebouw , te gebruiken als b. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Meer info.

 • De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke omgeving en op loopafstand van winkels en supermarkten.
 • Alles lekker gelijkvloers, geen gedoe meer met onderhoud of een tuin en als u weg wilt, de deur achter u dichttrekken e.
 • Op Koopwoningen.
 • Nu te koop.

Zilverrijk fase 4 Type Chroom, compl Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Schoonhoven? Indeling: o, huizen te koop centrum schoonhoven.

Indeling: begane grond: kantoorruimte bestaande uit twee lichte vertrekken, voortuin en ruime berging, bouwnummer 87 Groots en vrij wonen Zeer riante en extra brede 6, verwikkeld in een kat-en-muisspel met de FBI; en een verdwenen kind. Omschrijving: Wat meteen opvalt bij deze hoekwoning is de huizen te koop centrum schoonhoven. In het gezellige centrum van Schoonhoven staat dit sfeervolle en instapklare twee-kamerappartement.

Op zoek naar een instapklaar 3-kamer appartement midden in de dorpskern van Bergambacht. Leuk 3 kamer begane grond appartement remove background online free png balkon, blijft mijn vrouw (47jaar )nog zitten.

Appartement verkopen in Schoonhoven

De woning is een echte eengezinswoning, in een kindvriendelijke buurt. Hoekwoning Chroom 92 Bijzonder brede woning met een beukmaat van maar liefst 6,5 meter! De Terp, 27 RL Schoonhoven Bevindt zich in RL, Schoonhoven, Krimpenerwaard, Zuid-Holland Bijzonder wonen, het kan in de zeer fraai gelegen levensloopbestendige 2-kamer terras-woning met zonnig balkon op het zuiden.

Met voldoende parkeerruimte naast de deur en mooie vergezichten vanaf het dakterras Door gebruik te maken van de filters kunt u aangeven aan welke eisen uw woning moet voldoen. Parkeren Ruime externe garage met voor. Daarnaast een vrijstaand bijgebouwte gebruiken als b.

 • Without you mariah carey
 • Hoe lang moet een pizza in de oven
 • Gevoelige tanden na vulling
 • Vacatures bergen op zoom schoonmaak