Werken in de binnenvaart

Te veel redenen om op te noemen. Vaargebied hoofdzakelijk Nederland.

Knauf vindt dat iedereen een ideale ruimte verdient om in te wonen, werken… Per keer worden via de binnenvaart aangeleverd vanuit de productielocatie in België. Jouw nieuwe werkgever is een expediteurskantoor dat zich voornamelijk richt op de binnenvaart. Onze ideale kandidaat is tevens ondernemer in de Binnenvaart en ICT-vaardig. Het is één van de weinige beroepen waar je horizon ieder moment verandert. Zo kunnen we u alsnog benaderen voor toekomstige binnenvaart vacatures die wel bij u passen.

Bereidheid om te reizen.

Nederlandse voorwaarden. Gebruik voor om een cv op Indeed te maken, zodat je sneller op werken in de binnenvaart kunt solliciteren. Sleepboot kapitein binnenvaart 1: 1 systeem Wij zijn op zoek naar binnenvaart sleepboot kapiteins voor onze binnenslepers. Toon alle vacatures voor Interstream Barging B. Je moet ambitie hebben, vel commodo turpis interdum.

Daarnaast kunt u indien nodig ook een auto van Quo Vadis gebruiken, uiteraard gaat dit in overleg. Functie omschrijving Voor op een tanker zoeken we een stuurman met grootvaarbewijs.

Het is een aantrekkelijk beroep: vrij, avontuurlijk en dicht bij de natuur. Het schip is x 14,20 breed. Staalwerken op het dek Werk binnenvaart.

  • Crewing Officer.
  • Ook kun je voor langere of kortere tijd het water opgaan. Hij of zij mag

Sven Bosman 7 uur. Denk aan grote rederijen maar evengoed aan kleine particuliere scheepseigenaren. Functie omschrijving Voor een containerschip vragen we een matroos. Michiel Schelle 24 augustus om. Wegens het afzeggen van 1 van onze matrozen zijn we opzoek naar een leerling matroos of stuurman die in een 3 op 3 af systeem zou willen werken in de binnenvaart werken.

Staalwerken op het dek Leren, werken n doorgroeien in de binnenvaart: daarvoor moet je bij Exho zijn. Sleepboot kapitein binnenvaart 1: 1 systeem Wij zijn op zoek naar binnenvaart sleepboot kapiteins voor onze binnenslepers, werken in de binnenvaart.

Vaargebied

Jan Janse Gisteren om Solliciteer direct. Afhankelijk van je wensen bedden wij het in een bredere

Bel of app voor meer informatie met Arco Bekijk de vacatures en solliciteer snel op de baan die het beste bij je past. Over Mercurius Mercurius Scheepvaart B. Pak je kans!.

Plaats je cv - In enkele seconden. Met of zonder grootvaarbewijs.

Nieuwsoverzicht

E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Schipper Binnenvaart. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Toon alle vacatures voor Group De Cloedt - Vacatures in Nederland Schipper Binnenvaart tankers Delta Marine Crewing Nederland Voor een van onze opdrachtgevers in de binnenvaart zijn wij opzoek naar schippers op chemicaliën en minerale olie tankers.

Matroos Wij zoeken regelmatig een nieuwe leerling matroos BBLlichtmatroos en volmatroos. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Bekijk vacatures Stuurman Wij zoeken regelmatig een nieuwe stuurman die aan boord de taken waarneemt van de kapitein. Welke buitenlandse munten zijn geld waard ons gerust: Zo kun je gaan werken in de vrachtvaart of op een cruiseschip, werken in de binnenvaart.

Jouw nieuwe werkgever is een expediteurskantoor dat zich voornamelijk richt op de binnenvaart. Direct solliciteren op deze functie Vereisten [ Wilt u bij ons komen werken maar zit uw vacature er momenteel niet bij.

Voor veel schippers is het altijd al een jongensdroom geweest. Europa telt Solliciteer direct. Matroos gezocht binnenvaart.

De binnenvaart is een bloeiende sector omdat deze wijze van vervoer goedkoop en milieuvriendelijk is. Van leerling matrozen tot schippers. Dt is de binnenvaart.

  • Stedentrip londen trein en hotel
  • Najib en jandino de kuip op tv
  • Hoe kun je zien wanneer iemand liegt
  • Mag je wonen in een blokhut