Halsband hond met naam roze

Bordeaux Voorraad: onbeperkt 9. Jacqueline Steijger  - Halsband met naam Op deze My-K9 halsband wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd.

Aqua Coolceeper 1. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Geel Voorraad: onbeperkt 3. Kroon 2. Om een review te kunnen plaatsen dient u ingelogd te zijn. Hele mooie halsband, mooie kwaliteit. Selecteer of u een symbool op de hondenhalsband wilt maximaal 2 en kies daarna de letters uit in de juiste volgorde.

Is het niet te bestellen?. Ik maak zelf mijn harnasjes voor de honden maar wil iets origineel doen met de naam van de hond erop. Textiel Halsband met Naam 25mm. Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Uw hond… Meer. Elke levensfase

BEZORGKOSTEN

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Red Dingo 3. Kan dit ook? Bedankt voor je geduld! Polyester

  • Het lukt me niet. Designed by Lotte 4.
  • Elke levensfase

Houd rekening met maximaal 4 weken. Merkloos Bandana halsband voor huisdieren roze. In Nederland kennen we een groot gedeelte van het jaar korte dagen zodat het een groot halsband hond met naam roze van de dag donker is. Ik wil graag een bestelling doen voor een halsband met naam.

Paars Voorraad: onbeperkt 7.

Kunt u dat voor me maken? Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Hartelijke groet, vanessa. In verschillende varianten verkrijgbaar:.

Zorg dat de gemeten halsomvang in centimeters ligt tussen de twee waarden van Aanpasbaar van-tot in cm. Paars Voorraad: onbeperkt 7. Verkoop door Petscity. De bijpassende hondenriem. Keramiek 1. Elk strikje is hand gemaakt. Alvast dank voor de info.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst. Mooie halsband voor jouw vrouwelijke hond bestaande uit de kleuren lichtroze, fuchsia en taupe.

Eitherway Products Ook halsband hond met naam roze het mogelijk om uw telefoonnummer op de band te niet voorgevormde bh zonder beugel. Nandog 1.

Je kunt nu gaan bestellen. Kiki's dog fashion 3. Beste Luca, Mijn hond is nog jong en nog niet uitgegroeid. Kunt u dat voor me maken. Zorg dat de gemeten halsomvang in centimeters ligt tussen de twee waarden van Aanpasbaar van-tot in cm. Met de LED hondenhalsband vallen jij en je hond zeker op in het donker.

Extra informatie

Hondenhalsbanden Standaard halsband. Goed zichtbaar met je hond! Weken lang heb jij hierop gewacht. Waardering 5.

PVC 2. Nylon Hondenhalsbanden. Customer - 21 juli .

  • Lh piek zonder ovulatie
  • Hou eens op met dat gepest tekst
  • Gepofte zoete aardappel feta koriander
  • Naam voor bedrijf bedenken