De bieb voor de zaanstreek openingstijden

Hoe weet ik of mijn reservering binnen is? Heeft u dit tijdelijke wachtwoord niet meer?

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen? In de volgende gevallen kunt u een artikel niet verlengen: Het is een Toptitel boek. Een Mini-abonnement kan op elk moment zonder extra inschrijfkosten weer worden opgewaardeerd naar een ander abonnement. E-mail zodra uw reservering klaarstaat. Kan ik een herinnering krijgen wanneer de uitleentermijn afloopt? U kunt uw pas zelf blokkeren op onze website door in te loggen bij 'Mijn menu'.

De paar studieruimtes die er zijn worden niet schoongemaakt en zijn van boven open zodat je alles hoort..

Deze zijn herkenbaar aan de speciale Toptitelsticker. Kies voor 'E-mail' bij Inleverattentie. Lees meer. Heeft u vragen over uw abonnement. Daarna vraagt het systeem u om een zelfgekozen wachtwoord in te stellen.

Of meer informatie over ons aanbod?

Details financiële posten Overzicht van de bedragen die nog open staan voor betaling. U geniet met de gratis LuisterBieb-app van luisterboeken waar en wanneer u maar wilt. Selfservice U kunt tijdens de selfservice-uren bij De Bieb Oostzaan naar binnen door uw klantenpas tegen de paslezer op de deur te houden. Voor antwoord op uw vragen op overige tijdstippen verwijzen wij u graag naar onze  Veelgestelde vragen over De BiebAcademy. Aanwinstenmail: E-mail zodra er nieuwe artikelen in de collectie zijn opgenomen.

Als u binnen 20 minuten uitrijdt is parkeren gratis.

Uw klantenpas vermist melden blokkeren. Deze vestiging is op dit moment gesloten. Wij passen uw IBAN graag voor u aan. Koningsdag 27 april Vestiging gesloten. De Bieb Zaandam.

De Bieb Zaandam

Gebruikersnaam Wist u dat u ook een gebruikersnaam in kunt stellen? Heb ik mijn pas nodig als ik artikelen wil inleveren? António Fino 2 reviews. Dubbele leentermijn Het is mogelijk om via 'Lang lenen' een dubbele uitleentermijn te kopen.

Hulp nodig. Op de website van de Consumentenbond kunt u meer informatie vinden over het gebruik van Windows XP! De Bieb Zaandam. Verlengen kan vanaf uur uur in Zaandam. Vermeld daarbij a.

Onze bezoekers over De Bieb Zaandam in Zaandam

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen? Daarna vraagt het systeem u om een zelfgekozen wachtwoord in te stellen. Deze herkent u aan de 'Biebpas sticker'.

Inbox met berichten van De Bieb. Hemelvaartsdag 21 mei Vestiging gesloten. U leest met de VakantieBieb-app tijdens de zomervakantie met uw hele gezin gratis e-books. Mijn gegevens Overzicht van uw gegevens zoals deze bij De Bieb bekend zijn. De uitleentermijn van de door u geleende artikelen verlengen. Kijk voor meer informatie op nationalebibliotheekpas. Gemiddelde score:.

Kies vervolgens uw bank.

Klantenservice

Sommige goedkopere abonnementen zijn uitgesloten, vraag dit na bij uw eigen bibliotheek. De paar studieruimtes die er zijn worden niet schoongemaakt en zijn van boven open zodat je alles hoort.. Werkt inloggen op alle browsers niet, neem dan contact met ons op via  het contactformulier.

Karin 1 review? Verlanglijst aanmaken met titels die u nog wilt lezen, zien of beluisteren. Deze vestiging is op dit moment gesloten.

  • Quiz linda de mol weet ik veel
  • Geachte heer van den berg
  • Kleurplaat anna elsa olaf
  • Goede onderwerpen voor een presentatie