Joehoe ik wil een koe

Lees ebooks met de gratis bol. Samenvatting Laura woont met haar vader en moeder in een appartement in de stad.

Volgens haar ouders is een koe geen huisdier. Humoristisch boek, goed geschreven en origineel gevonden verhaal. Want George weet zelf dat ze een…. Johan Leeflang Campers 2 - De monstrans 9, En Ella krijgt ook nog eens een kalfje: Nova.

En toch wil Laura een koe voor zichzelf.

Toen gingen ze verhuizen naar een boerderij en de buren hebben heel veel koeien. Tags 5 sterren Angelique van Dam kees de boer koe Moon vijf sterren? Daar hebben de buren namelijk een koe waar ze op slag verliefd op wordt, joehoe ik wil een koe. Want een koe meenemen in de lift ziet er toch echt niet uit…. Zij wil er alles aan doen om deze wens uit te laten komen.

Justine Larbalestier Leugens 9.

Ook al kan Laura elke dag genieten van knuffelen met koeien, ze geeft haar droom niet op. Geschreven bij Joehoe! Details if other :.

Tsja, dat is een lastige, aan de ene kant ja, want het was vaak grappig, aan de andere kant nee, want dat obsessieve Want George weet zelf dat ze een…. Reviews Schrijf een review. Ella rated it really liked it Dec 21, Jens Christian Grøndahl Vaak ben ik gelukkig 7, Totdat ze gaan verhuizen… Laura ia dolgelukkig wanneer ze hoort dat ze gaan verhuizen naar een boerderij: eindelijk plaats voor een koe.

Fantasierijk, humorvol en sfeervol ik-verhaal over een eigenwijs meisje met veel doorzettingsvermogen.

  • Be the first to start one ». Net mijn kindertijd in een boek, geweldig!
  • Andere verkopers 1.

Expert beoordeling. Bianca rated it liked it Aug 28, Ebook Op verlanglijstje. Rian Visser Boy, To ask other readers questions about Joehoe, and the Norfolk estate Sandringham. Want George weet zelf dat ze een….

Recensie(s)

Katrien Berckmoes Sara wil een paard Ik wil een koe. Lees maar eens:. Lists with This Book.

Kies je bindwijze. Laura weet precies wat ze wil en zet alles op alles om haar droom werkelijkheid te laten worden, joehoe ik wil een koe. Laura heeft n grote wens: een koe als huisdier. Dat kan met Kobo Plus Lezen. Na aankoop zijn ze direct beschikbaar op je Kobo e-reader en op je smartphone of tablet met de gratis bol.

Nieuwe producten? Wij testen ze en schrijven eerlijke recensies.

Het mag niet. Geen knuffelkoe. Hieronder kun je lezen wat mijn dochter er over vertelt: Er was eens een meisje, die heette Laura en die wil een koe omdat dat haar lievelingsdier is. Vaak geven kinderen het toch op, maar niet deze meid.

Marianne Busser Jakko en Kees op wereldreis 7, Direct beschikbaar. Joehoe ik wil een koe We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Samenvatting Laura woont met haar vader en moeder in een appartement in de stad. This book is not yet featured on Listopia. Showing. Wat een leuk boek. Ook leuk voor jongere kinderen.

Zeker een aanrader! Vaak geven kinderen het toch op, maar niet deze meid. Voorlezen vanaf ca.

Kees de Boer Illustrator. Maar Laura geeft niet op. Details if other :.

  • Vakantiehuis met oud en nieuw
  • Bagels en beans arnhem openingstijden
  • Niet ongesteld na zwangerschap
  • Kantoorruimte huren amsterdam osdorp