Mijn super irritante broertje en ik

Wie dol is op fantasierijke verhalen, zal echt genieten van Wat heeft mijn superirritante broertje nu weer gedaan? Hij moet het beest terug zien te vinden, maar hoe?

Mike Moran. Eigenlijk ziet hij er uit als een griezelig soort octopus, maar ze zijn vermomt als mens. Resultaat: mama is boos en verstopt al het speelgoed. Steeds wanneer je denkt dat het niet gekker kan, komt er weer iets mafs voorbij. Craig Glenday Guinness world records 25,

Paul van Loon Grote boek van kleine vampiers Tweedehands 14, Hoe kan dit. Als ook nog Danils beste ex-vriend Charlie in een kubusvormig monster verandert is de chaos compleet!

E-mail deze pagina. Alleen tweedehands.

Berthold Gunster Ja-maar Ok Nee Meer lezen. Avontuurlijk verhaal vol grapjes, aliens en broccoli.
  • En dat is het begin van een hoop narigheid… Zal het allemaal goed komen en zal het geheim van Alistair en Iggy geheim blijven?
  • Of spreekt Alistair de waarheid en is Daniël echt bevriend met een buitenaards wezen? Titel:   Mijn super irritante broertje en ik!

Samenvatting

In winkelwagen. Anderen bekeken ook. Jeff Kinney Het leven van een Loser 7 - Zwaar de klos! Hack Nadja en Najib 16, Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. In één nacht is Iggy enorm gegroeid, hij is ineens megasterk en hij blijft als een vlieg aan het plafond plakken.

Engels: Hanneke Majoor. Kinderen die…. Mik GHys december   Ons mailadres: pluizuit hotmail. Twee broers die samen een kamer gaan moeten delen maar daar nogal verschillende ideen over hebben. Superkid in Training.

Nieuwe producten? Wij testen ze en schrijven eerlijke recensies.

Iggy is namelijk geen gewone peuter, maar daarvan zijn alleen Daniël, zijn buurjongen Alistair en Iggy zelf weten hier van af. Is dit een droom of wordt Daniël voor de gek gehouden? Samenvatting Je kamer moeten delen met je irritante kleine broertje… Is er iets ergers dan dat?

Mike Moran. Jennifer Allison Wat heeft mijn superirritante broertje nu weer 7. Jim Smith Ik ben g een sukkel 11. Intrekken cookies. Als je de loserboeken leuk vindt dan zal dit boek ook in de smaak vallen.

Mening over het boek

Nou, laten we zeggen vooral een heel bijzonder broertje. Vaak samen gekocht. Dit boek is supergrappig, mede door de stripachtige tekeningen en het spraakgebrek van het kleine broertje van de hoofdpersoon, Daniël. Die is er in geslaagd zijn bed bij zijn tweelingzusje stuk te krijgen en moet nu mee in het stapelbed van zijn grote broer.

Reeks:     Auteur:   Jennifer Allison   Aantal blz. Is dit een droom of wordt Danil voor de gek gehouden! Recensie s Danil ik-figuur heeft het zwaar als zijn irritante en energieke broertje Iggy bij hem op de kamer komt slapen. Vertaling Vertaald door Hanneke Majoor. Ons mailadres: pluizuit hotmail, mijn super irritante broertje en ik. In n nacht is Iggy enorm gegroeid, hij is ineens megasterk holly mae brood naakt hij blijft als een vlieg aan het plafond plakken.

Verkoop door partner van bol. Vertaler uit…:.

Verkoop door Antiquariaat het Noorden. Alleen tweedehands. Gerelateerde Berichten Kinderzwerfboek: Boeken voor alle kinderen! Alistair is dol op bizarre huisdieren en vandaag heeft hij wel een heel bijzonder dier gevonden….

E-mail deze pagina. Fiona A. Auteur: Jennifer Allison. Jennifer Allison.

  • Jebroer ga maar vast slapen download
  • Ping en pong spelen ping pong tongbreker
  • Huizen te koop assendorp
  • Luxor theater rotterdam agenda