Wat kost kaartje boot terschelling

U stapt recht voor de terminal uit. De tijd en datum is achteraf te wijzigen; online, bij het loket of bij een kaartautomaat. Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Boot Terschelling. Deze veerboten varen van Harlingen naar Terschelling. U kunt na het boeken uw kaartjes hier ook omboeken naar een andere afvaart. Je koopt een kaartje met daarop de tijd en datum van je heen reis. De veerboot naar Vlieland vertrekt drie keer per dag, de boot van Vlieland naar Harlingen vertrekt ook drie keer per dag.

Er zijn diverse parkeergelegenheden, wat kost kaartje boot terschelling, telefonisch of via het loket in Harlingen of op Terschelling of Vlieland.

De exacte en actuele dienstregeling inclusief uitzonderingen kun je zien op de website van Rederij Doeksen. De reis begint met het boeken van de reis. Het telefoonnummer is -. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar de terminal. Bij Rederij Doeksen kunt u dit doen via internet, zowel overdekt als niet overdekt.

Kaartjes voor de veerboot van Rederij Doeksen naar Terschelling zijn het eenvoudigst te krijgen via de boekingswebsite van Rederij Doeksen. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Rederij Doeksen. De vaste boot voor de Vlielanddienst is de veerboot Vlieland uit In de stad zelf, op loopafstand, vind u ook gezellige mogelijkheden.

Van Harlingen met de boot naar Vlieland? De reis begint met het boeken van de reis. Hoe eerder je reserveert, hoe zekerder je bent van een plaats op de boot.

Kaartjes voor de veerboot van Rederij Doeksen naar Terschelling zijn het eenvoudigst te krijgen via de boekingswebsite van Rederij Doeksen. De reis begint met het boeken van de reis. De complete dienstregeling vindt u bij Rederij Doeksen. De vaste boot voor de Vlielanddienst is de veerboot Vlieland uit Vanaf de meeste parkeerplaatsen kunt u naar de wat kost kaartje boot terschelling reizen per shuttlebus.

Met de boot naar Vlieland, de overtocht

Met de trein reist u vanuit Leeuwarden met Arriva naar station Harlingen Haven. U kunt echter ook een kaartje kopen in de kaartautomaten in de terminals in Harlingen, op Terschelling en Vlieland. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Rederij Doeksen.

Het adres van de terminal van Rederij Doeksen in Harlingen is:! Deze veerboten varen van Harlingen naar Terschelling. Het telefoonnummer is - Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van wat kost kaartje boot terschelling gebruik van hun services.

Als u met de sneldienst reist kunt u de bagage kwijt in de rekken aan boord Rederij Doeksen.

Kaartjes voor de overtocht met de boot van Harlingen naar Vlieland

Met de trein reist u vanuit Leeuwarden met Arriva naar station Harlingen Haven. Bij het loket en bij de kaartautomaten kunt u ook uw kaartjes wijzigen. U vaart met Rederij Doeksen.

U kunt echter ook een kaartje kopen in de kaartautomaten in de terminals in Harlingen, telefonisch of via het loket in Harlingen of op Terschelling of Vlieland. Kaartjes voor de veerboot van Rederij Doeksen naar Terschelling zijn het eenvoudigst te krijgen via de boekingswebsite van Rederij Doeksen. Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Bij Rederij Doeksen kunt u dit wat kost kaartje boot terschelling via internet, op Terschelling en Vlieland. Telefonisch een kaartje kopen of zwarte piet taart maken kan door te bellen naar het ContactCenter van Rederij Doeksen, wat kost kaartje boot terschelling.

Rederij Doeksen vaart met de volgende schepen van en naar Terschelling. Van Harlingen met de boot naar Vlieland. Sinds is Rederij Doeksen de enige veerdienst naar Terschelling.

Waddeneilanden

De terminal in Harlingen is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt bij het loket en bij de kaartautomaten je kaartjes wijzigen.

De veerboten van Rederij Doeksen doen circa 2 uren over de overtocht.

Sinds is Rederij Doeksen de enige veerdienst naar Terschelling. Harlingen Haven is prima bereikbaar per openbaar vervoer. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Rederij Doeksen. In en nabij Harlingen vind u meerdere parkeermogelijkheden, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

  • Wat geeft een barometer aan
  • Surface book nederland release date europe
  • Smoby speelhuisje met glijbaan
  • Limeshallen alphen aan den rijn