Budget hotel marnix city centre amsterdam

Veel internationale backpackes. Vind uw perfecte plekje! Gratis snelle internetverbinding wifi.

Veilig creditcard slot. Daarnaast zijn de kamers super klein, je hebt amper ruimte om iets neer te leggen. Mooie locaties en deals voor elk budget. In de kamer Eigen badkamer. Iets in me is in dat hotel gestorven of iets in me is nog steeds in het hotel. Deze link is verlopen. Je kunt in de omgeving van Amsterdam uit meer accommodaties kiezen.

Deze kamer was extreem slecht. Tijd van het jaar? Mijn kamer was wel stil. Daarnaast zijn de kamers super klein, je hebt amper ruimte om iets neer te leggen. Groepsboeking Vind een hotel 5-sterren hotels 30 4-sterren hotels 3-sterren hotels 2-sterren hotels Villa's in Amsterdam 3 Appartementen in Amsterdam Hostels in Amsterdam 38 Bed and breakfasts in Amsterdam Vakantiehuizen in Amsterdam 20 Hulp.

Kamer keuzes

Huis is verouderd waardoor het best tocht en je de levendigheid van Amsterdam volop meemaakt. De gedeelde wc was te smerig voor woorden. Rookvrij hotel. Deed me denken aan het basic-comfort van een jeugdherberg van ettelijke jaren terug: een bed in een slecht geluids-geïsoleerde kamer met warm water en iets wat op een douche gelijkt.

Ik begrijp dat Amsterdam hot is en de kamers toch altijd wel verhuurd worden, maar ons zie je hier niet meer terug. In het restaurant worden gerechten uit de Chinese keuken geserveerd.

  • E-mail verzonden. Locale bezienswaardigheiden Leiden Square Leidseplein.
  • Contacteer ons.

Luchthaven Schiphol AMS Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. E-mail verzonden. Een kledingkast Uitcheckdatum Uw datum. Log in om uw Agoda account te koppelen aan uw Facebook account.

Kamers en beschikbaarheid

Marnixstraat , XX Amsterdam Nederland. Opgericht in , onderging het hotel een volledige renovatie in Kamers en beschikbaarheid De kamers van de woning zijn voorzien van een kluis, een balkon en strijkfaciliteiten voor uw gemak.

The Waterhole Live Music Bar. In de kamer Verwarming. Kamers en beschikbaarheid. Telefoon opladen is onmogelijk, daar de telefoon nergens opgelegd kan worden. Voer uw Agoda wachtwoord in om deze aan Facebook te koppelen.

Budget Hotel Marnix City Centre

Roken niet toegestaan Rookvrije kamers. Antwoord van MrandMrs R. Kamers en beschikbaarheid. Lekker uitgebreid ontbijt.

Kamers en beschikbaarheid De kamers van de woning zijn budget hotel marnix city centre amsterdam van een kluis, een balkon en strijkfaciliteiten voor uw gemak! Dit veld is veplicht Voer je vertrekpunt in Routebeschrijving per auto. Groningen, zodat je zelf een supergave letterslinger kunt maken. Eigen badkamers. Blue Pepper. Routebeschrijving Accommodatie adres:? Deze kamer was extreem slecht. Het hotel heeft bezit over me.

Google-vertaling Albert hein est cerquita.

MarnixHotel

Klik hier om van account te wisselen. De locatie was goed Wij hadden een kamer gereserveerd voor Euro bij aankomst moesten wij Euro betalen omdat de gereserveerde kamer niet beschikbaar was. Trip heeft een tip geschreven feb. Kamers zijn zeer slecht onderhouden, wanden en vloeren zitten vol scheuren en zijn echt smerig.

Marnix Hotel, Amsterdam. Hotel Amsterdam Sluiten. Chinese maaltijden worden in het restaurant geserveerd.

  • We denken aan jullie in het engels
  • Martijn van den assem pvv
  • Ontwenningsverschijnselen bij stoppen met roken
  • In welke provincie ligt amersfoort