Nationaal glasmuseum leerdam openingstijden

Dit is echter niet altijd voldoende. Herberg Restaurant de Lingehoeve. Nationaal Glasmuseum.

Bedank CokvanDriel. Wij willen vast reserveren voor het Kerstballenblazen, want het is altijd zo snel volgeboekt, kan dat? Het maken van een object duurt circa 1 uur. Wat een kunstenaars, om uit een staafje glas zoiets moois te toveren. Gemiddeld 9.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi! Dinsdag tot en met zaterdag Arrangementen Bekijk alle arrangementen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers nationaal glasmuseum leerdam openingstijden sturen.

Beide locaties zijn goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Bedank MariannevK?

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Zuidwal in het centrum van Leerdam BE Leerdam tel: — voor informatie en reserveringen. Beide locaties zijn goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Nationaal Glasmuseum

Daarnaast kunt u ons bezoeken in onze galerie te Leerdam. Kan ik een Museumkaart kopen bij jullie? Beoordeeld op 7 april Mooie collectie glas. Ja dat kan, voor groepen groter dan 20 personen is het wel raadzaam om te reserveren, zeker groepen met rolstoelgebruikers. Volledige Naam. Mooi om te zien hoe uiteenlopende gebruikt- en kunstvoorwerpen door de eeuwen heen van glas zijn vervaardigd.

Ook worden er in het Glasmuseum diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals tekenwedstrijden en workshops.

  • Veel gestelde vragen Mijn favoriete vaas is kapot gevallen, is hij te repareren?
  • Prachtige unieke stukken van beroemde glasblazers.

Is het Glasmuseum ook leuk voor kleine kinderen? Kristal-glas galerie, nationaal glasmuseum leerdam openingstijden. De tafel stond nog vol borden en glazen. Van kinds af aan ging ik iedere zondag naar mijn opa en oma? Ja, in de Glasblazerij en het museum zijn cadeaubonnen te koop voor pokemon go type chart dark bedrag naar eigen keuze. Wij willen vast reserveren voor het Kerstballenblazen, kan dat, het bevat een aantal mooie Thaise voorwerpen!

Duits 1. Wat reizigers zeggen de kracht van glas.

De tafel stond nog vol borden en glazen. Volledige weergave. Dit is echter niet altijd voldoende.

Opel adam rocks kosten CokvanDriel. Eerst uitblazen bij een fascinerende demonstratie van onze glasblazers en nationaal glasmuseum leerdam openingstijden met elkaar genieten van een heerlijke High Tea. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 24 restaurants in de buurt Bekijk alle 21 attracties in de buurt. Volg je ons al. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Nu te zien in het Nationaal Glasmuseum

Daardoor kunnen wij donaties en erfenissen vrij van schenk- en erfbelasting ontvangen. Ook worden er in het Glasmuseum diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals tekenwedstrijden en workshops. Datum van activiteit: mei Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. En terecht.

  • Hoe laat begint de demonstratie glasblazen?
  • Eigenlijk is het eenvoudig te verklaren, als je weet dan mijn familie geschiedenis in deze glasstad zijn oorsprong vindt.
  • We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.
  • Op maandagen geven wij workshops voor beginners en gevorderden.

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 24 restaurants in de buurt Bekijk alle 21 attracties in de buurt, nationaal glasmuseum leerdam openingstijden.

Voor meer informatie e-mail Gert Bulle: glaslab nationaalglasmuseum. Beoordeeld op 7 april Mooie collectie glas. Kom van alles te weten over de collectie en bekijk de tijdelijke tentoonstellingen vanuit nieuwe, verrassende invalshoeken. TripAdvisor is ingelicht?

Zeer vriendelijk ontvangen in dit mooie Glasmuseum. Lees meer ". Gisteren met kennissen een bezoekje gebracht! Hartelijk ontvangen met leuke uitleg erbij en de mogelijkheden.

Bezoekersinformatie

Hoogstraat te Leerdam. Het glas wat in de glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum Leerdam wordt geblazen ziet u hieronder. Kan ik met een aantal kinderen iets komen maken voor een kinderfeestje?

Eigenlijk ook niet vreemd!

Vreselijk 4? Waarom kristal en glas uit Leerdam. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via of info nationaalglasmuseum.

  • Horse riding school netherlands
  • Het huis anubis spel de vloek van victor
  • High tea groningen korting
  • Action heroine cheer fruits wiki